Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι του δεύτερου live

X Factor: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι του δεύτερου live

Την Κυριακή 29 Μαΐου

«X Factor» σημαίνει εκπληκτικές φωνές, σκηνικές παρουσίες γεμάτες ενέργεια και φρεσκάδα, και τραγούδια από πολλά διαφορετικά είδη. Το ζήσαμε στο πρώτο, εντυπωσιακό Live Show και θα το ξαναζήσουμε στο δεύτερο, αύριο Κυριακή 29 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA.

Οι 8 διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου, που παίρνουν τη σκυτάλη από εκείνες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, μας χάρισαν στην πορεία τους μέχρι τα Live Shows απολαυστικές μουσικές στιγμές, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και βελτιώνοντας την τεχνική και τη σκηνική παρουσία τους με την καθοδήγηση των μεντόρων τους.

Ας θυμηθούμε πώς έφτασαν ως εδώ οι διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου, που θα δώσουν στο δεύτερο Live Show του «X Factor» τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, που ψηφίζει δωρεάν στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA, την ασυλία από τον Ηλία Ψινάκη, αλλά και τα θετικά σχόλια των κριτών.

#ΜeTonMihali

Μίλτος Χαρόβας

Παρόλο που δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ μπροστά σε κοινό, ο 21χρονος Μίλτος ήρθε στην Αudition χωρίς ιδιαίτερο άγχος και τραγούδησε το «This Town» του Νiall Horan. Ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε πως «τον βλέπει μέχρι και στον τελικό» και ο Χρήστος Μάστορας πως «όταν τραγουδάει ομορφαίνει ο χώρος, ομορφαίνουν οι ψυχές μας». Οι κριτές αποφάσισαν να τον περάσουν απευθείας στη διαδικασία του Chair Challenge, με τον Mιχάλη Κουινέλη να τον εντάσσει στην ομάδα του. Τραγουδώντας το «Αnother Love» του Tom Odell, έπεισε τον μέντορά του να του δώσει την καρέκλα ενός άλλου διαγωνιζόμενου και το χρυσό εισιτήριο για τα Live Shows.

Ιόλη Πενταρά

Από την Audition της, όπου ερμήνευσε το «New Rules» της Dua Lipa, η 26χρονη Ιόλη, που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, κατάφερε να πείσει τον Μιχάλη Κουινέλη πως έχει ολόκληρο το πακέτο που χρειάζεται μια τραγουδίστρια. Το «Believer» των Imagine Dragons ήταν αρκετό στο Bootcamp ώστε να τον πείσει να την πάρει στην ομάδα του. Στη διαδικασία του Chair Challenge, η Ιόλη επιβεβαίωσε ότι μπορεί να συνδυάσει φωνή, κίνηση και χορό ερμηνεύοντας το «Dance Monkey» της Tones and I και πείθοντας τον Μιχάλη Κουινέλη να της δώσει την τρίτη καρέκλα, την οποία κράτησε μέχρι τέλους.

Γιάννης Ονησιφόρου

Αν και έχει το ίδιο τατουάζ με τον Zayn Malik, o 21χρονος Γιάννης επέλεξε για την Audition του το «Bruises» του Lewis Capaldi, σαγηνεύοντας τη Μαρίζα Ρίζου και κάνοντας τον Μιχάλη Κουινέλη να πει ότι «βρήκε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στο “X Factor”». Οι κριτές, χωρίς καμία αμφιβολία για το ταλέντο του, έδωσαν στον Τζόνι, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, τη δυνατότητα να προσπεράσει το Bootcamp. Στο Chair Challenge, το «Dancing On My Own» του Calum Scott ήταν το εισιτήριό του για τα Live Shows, αφού ο μέντοράς του σήκωσε μία άλλη διαγωνιζόμενη και του έδωσε την καρέκλα της.

Γίναμε

Ο Κωστής και ο Θανάσης έδειξαν στην Audition τη μουσική ιδιαιτερότητά τους παντρεύοντας το «Τι να θυμηθώ» του Απόστολου Ρίζου και το «Κύκλοι τετράγωνα», που έχει γράψει ο ίδιος ο Θανάσης. Οι τέσσερις κριτές ξεχώρισαν την ιδιαίτερη σχέση των δύο παιδιών και το εντυπωσιακό μουσικό πάντρεμα, γι’ αυτό τους πέρασαν απευθείας στο Chair Challenge. Οι Γίναμε ήθελαν να βρίσκονται στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και το κατάφεραν. Σ’ αυτήν τη φάση, το πάντρεμα του «Εν λευκώ» της Νατάσσας Μποφίλιου και του «Τέτοια νύχτα μη ρωτήσεις» του Θανάση, τους χάρισε άξια μια από τις πολυπόθητες τέσσερις καρέκλες.

#ΜeTonStelio

Θάνος Λάμπρου

Το «Angels» του Robbie Williams και ένα δικό του κομμάτι άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο του 21χρονου Θάνου για το Chair Challenge, χωρίς να χρειαστεί να περάσει από τη φάση του Bootcamp. Παρά την απογοήτευση του Χρήστου Μάστορα, ο Θάνος εντάχθηκε στην ομάδα του Στέλιου Ρόκκου και μάλιστα ως πρώτη επιλογή. Στη φάση των Chair Challenge, ο Θάνος, παρά το θέμα με τις φωνητικές του χορδές, αποφάσισε να ερμηνεύσει το απαιτητικό «Sign of the Times» του Harry Styles. Ο Στέλιος Ρόκκος δεν ήθελε πολύ για να πειστεί ότι μια καρέκλα «έγραφε» το όνομα του Θάνου.

Έλενα Παναγιωτίδου

Η 23χρονη Έλενα εμφανίστηκε στην Audition της με το «Αν μ’ αγαπούσες» της Νατάσας Θεοδωρίδου και έκανε τον Στέλιο Ρόκκο να παραδεχτεί ότι ανυπομονεί να την εντάξει στην ομάδα του. Η γνήσια λαϊκή χροιά της χάρισε στην Έλενα 4 «ναι» από τους κριτές και μια θέση απευθείας στο Chair Challenge. Ο Στέλιος Ρόκκος, κρατώντας την υπόσχεσή του, την επέλεξε στην ομάδα του και μάλιστα ήταν η δεύτερη επιλογή του. Στο Chair Challenge, η Έλενα μάγεψε για άλλη μια φορά τους 4 κριτές ερμηνεύοντας το «Εμένα να ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου και έπεισε τον Στέλιο Ρόκκο ότι μια καρέκλα και μια θέση στα Live Shows της ανήκει.

Γιώργος Κοτσαρίδης (JCJO)

Ο 27χρονος Γιώργος, με το ψευδώνυμο JCJO, τραγούδησε το «Little Black Submarines» των The Black Keys και άκουσε σχόλια όπως «λάμπεις όταν τραγουδάς» και «χρωματίζεις και ζωγραφίζεις την κάθε νότα». Οι κριτές τον απάλλαξαν από τη διαδικασία του Βootcamp, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος τον επέλεξε τέταρτο κατά τον σχηματισμό της ομάδας του, γεγονός που δυσαρέστησε τον Μιχάλη Κουινέλη. Στη φάση του Chair Challenge, η ερμηνεία του στο «Make it rain» του Foy Vance ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κουινέλη, και δεν άφησε ασυγκίνητο τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος του χάρισε μια θέση στα Live Shows.

Decho

Στην Αudition, οι Decho πάντρεψαν το «Δεν θυμάσαι» των Εκείνος κι Εκείνος και το «Paradise City» των Guns ’n’ Roses και απέδειξαν στους κριτές πόσο δεμένη μπάντα είναι και πόσο το διασκεδάζουν πάνω στη σκηνή. Αυτές οι αρετές χάρισαν στην πενταμελή pop-rock μπάντα ένα εισιτήριο απευθείας για το Chair Challenge. Μέντοράς τους ανέλαβε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος γνωρίζει το ρεπερτόριό τους. Στη φάση του Chair Challenge, πάντρεψαν το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» του Μάνου Πυροβολάκη με το «Wake Me Up» του Avicii. Η πολύ δυναμική εμφάνισή τους δίκαια τους πέρασε στα Live Shows.

Δείτε τα βίντεο με τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου, που διαγωνίζονται στο φαντασμαγορικό δεύτερο live show του «X Factor», αύριο Κυριακή 29 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA.

#ΜeTonMihali

#ΜeTonStelio

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024