Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός Champions League: Πέντε πράγματα που ξέρουμε ότι θα σκεφτείς πριν το 90’

Τελικός Champions League: Πέντε πράγματα που ξέρουμε ότι θα σκεφτείς πριν το 90’

«Θα το πάρει η Λίβερπουλ ή η Ρεάλ;»

Το Σάββατο, η αγωνία μας επιτέλους θα φτάσει στο τέλος της, όταν Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον φαντασμαγορικό τελικό του UEFA Champions League στο Σταντ Ντε Φρανς προσφέροντας αγνό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Όμως όσο και να σε παρασύρει η χαρά του τελικού, ξέρεις και ξέρουμε καλά ότι η σκέψη σου θα ταξιδέψει και εκτός γηπέδου. Αμφιβάλλεις; Θα προσπαθήσουμε να διαβάσουμε το μυαλό σου (και μάλιστα προκαταβολικά) και να δώσουμε απαντήσεις στους βασικότερους… προβληματισμούς σου.

«Πόσο να την πήρε αυτή την τηλεόραση»

Κλασικό ερώτημα, αν τύχει ο κολλητός να διαθέτει ιδανικές εγκαταστάσεις για ποδοσφαιρικές βραδιές – και ιδίως αν θέλεις την επόμενη φορά να τους μαζέψεις εσύ στο δικό σου σπίτι. Προφανώς, δεν ξέρουμε την απάντηση, όμως εσύ δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις πολλά, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτές τις μέρες μπορείς να βρεις εντυπωσιακές τηλεοράσεις LG σε ακόμη εντυπωσιακότερες τιμές.

Αν θες να μάθεις τις δικές μας σκέψεις επάνω στο θέμα, ξεχωρίσαμε την LG LED 4K UHD 65UP81003LR HDR στις 65 ίντσες, που θα αναδείξει και την παραμικρή λεπτομέρεια του αγώνα, αλλά και των αγαπημένων σου games και ταινιών, χάρη σε λειτουργίες όπως το Filmmaker Mode και Active HDR και τη συμβολή της Τεχνητής Νοημοσύνης στη βελτιστοποίηση του ήχου και της εικόνας. Την αποκτάς από τώρα, με 52% έκπτωση, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή το Νοέμβριο όταν αρχίσει το Μουντιάλ. Θα παρακολουθείς κάθε αγώνα σαν να είσαι στο γήπεδο, με το Bluetooth Surround Ready να μεταφέρει όλο τον παλμό στο σαλόνι σου – και την αθλητική ειδοποίηση να μην σε αφήνει να χάσεις κανένα ματς. Όμως όποια από τις τρεις Smart TV που βρίσκονται σε προσφορά στο shopflix.gr και αν επιλέξεις, οι επιδόσεις της θα είναι άξιες για τρόπαιο.

Βρες τη δική σου.

«Ως πότε θα πίνουμε μπύρες περιπτέρου;»

Εντάξει, δεν παρεξηγείς – ούτε λες όχι – αλλά έχετε πατήσει πια τα τριάντα και οι γευστικοί σου κάλυκες χρειάζονται μια αλλαγή. Θα το αφήσεις, λοιπόν, να πέσει κάτω, αλλά επιστρέφοντας σπίτι θα ονειρεύεσαι κάτι πιο γευστικό.

Τι θα έλεγες για μια εξάδα μπύρες Craft; Ιδίως από τη στιγμή που είναι διαθέσιμες σε κάθε τύπο (Lager, Pilsner, Weiss, Pale Ale, IPA και Alcohol Free) σε πολύ χαμηλή τιμή και με δώρο μια εξάδα ποτήρια για να τις απολαμβάνεις όπως τους αξίζει. Δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις; Μπορείς να προτιμήσεις μια εξάδα mixed, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την – πεντανόστιμη – καπνιστή εκδοχή της αγαπημένης σου μπύρας.

«Πολύ χώρο δεν πιάνουν αυτά τα σακουλάκια;»

Πατατάκια και ποπ κορν κατατάσσονται στα είδη πρώτης ανάγκης, όμως έχεις χάσει το κινητό σου κάπου κάτω από τις συσκευασίες τους από την έναρξη του αγώνα κι έχετε φτάσει στο 90’.

Όταν θα είσαι εσύ οικοδεσπότης, δεν θα συμβεί τίποτα από όλα αυτά, αφού θα έχεις ήδη προμηθευτεί το μπολ σερβιρίσματος Vista Alegre – σε πορσελάνη θα τους ταΐσεις, αυτοί να τα βλέπουν – και ένα περιστρεφόμενο ξύλινο πλατώ όπως αυτό της Plastona. Από τα γαριδάκια μέχρι την πίτσα, τα πάντα θα σερβιριστούν όπως τους αξίζει.

«Από πότε έχουμε να παίξουμε λίγη μπαλίτσα;»

Λέτε να πάτε για μπάλα σχεδόν κάθε βδομάδα, όμως ούτε θυμάσαι πότε φόρεσες τα αθλητικά σου τελευταία φορά. Από τη βραδιά του τελικού θα φύγεις αποφασισμένος.

Για να κάνεις την απόφαση πράξη, διάλεξε και μια μπάλα ποδοσφαίρου επίσημων προδιαγραφών από την τεράστια ποικιλία του shopflix.gr. Αν αγοράσεις κι ένα ανθεκτικό ζευγάρι γάντια τερματοφύλακα, θα πάρεις bonus πόντους οργάνωσης – κι ίσως τους πείσεις να ξεκολλήσουν από τον καναπέ.

Βρες την μπάλα που θα σας εμπνεύσει.

«Πώς το έκανε τώρα αυτό;»

Αυτή είναι μάλλον η πιο ωραία σκέψη της βραδιάς: η στιγμή που ένας παίκτης καταφέρνει να σας κάνει να πεταχτείτε φωνάζοντας, με τα μαγικά που έκανε στην μπάλα.

Όμως δεν υπάρχει τίποτα υπερφυσικό σε αυτά τα απίθανα ταλέντα. Δεν βλέπεις παρά τα αποτελέσματα της φυσικής κλίσης, όταν συνδυάζεται με γνώση και εξάσκηση. Στις σελίδες του βιβλίου «Ποδόσφαιρο, Ο τέλειος οδηγός για ένα θαυμάσιο άθλημα» θα καταλάβεις και την παραμικρή λεπτομέρεια των τεχνικών που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό – και θα πάρεις πρακτικές συμβουλές για να γίνεις και ο ίδιος καλύτερος, ακόμη κι αν είναι μάλλον απίθανο να μετατραπείς σε μεταγραφή αεροδρομίου.

Αγόρασέ το.

Πέσαμε μέσα; Ακόμη κι αν πιάσαμε κουβά, ελπίζουμε να σου δώσαμε μερικές ιδέες. Ακόμη περισσότερες θα σου δώσει το shopflix.gr με την τεράστια ποικιλία του σε προϊόντα και κατηγορίες – ποδοσφαιρικά και μη. Και θα σου παραδώσει ό,τι διαλέξεις στην πόρτα σου άμεσα και στην ώρα τους, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του με την Courier Center, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, με τα μεταφορικά να ξεκινούν από μόλις 1,50€.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024