Βόμβα μεγατόνων θέλει να πυροδοτήσει η Φενέρμπαχτσε!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thehomeofglory.com, η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Νικ Καλάθη.
Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και στην εφετινή Ευρωλίγκα μέτρησε 7,3 πόντους και 6,4 ασίστ/μέσο όρο. Η Φενέρ κυνηγάει ένα μεγάλο μπαμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Καλάθη να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως είναι αρκετά πιθανή η φυγή του 33χρονου παίκτη από τη Βαρκελώνη λόγω του Τόμας Σατοράνσκι. Ο Τσέχος φημολογείται πως θα καταλήξει στην ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους, με τον Καλάθη να οδηγείται στην πόρτα της εξόδου.
Θυμίζουμε, πως ο Δημήτρης Ιτούδης είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Τούρκων.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.