Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε επίδειξη μόδας συμμετείχαν μέλη των ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης

Σε επίδειξη μόδας συμμετείχαν μέλη των ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης

Τα φλας άστραφταν και έλαμπαν πάνω στα πρόσωπα των κυριών στα ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης σε μια πρωτοβουλία που απέδειξε και πάλι πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η καρδιά της μόδας χτύπησε στα ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Σμύρνης σε μια εκδήλωση τιμής του Δήμου στις κυρίες μέλη των Κέντρων Απασχόλησης Ηλικιωμένων με προσωπική φροντίδα της δράσης από τη πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη.

Οι γυναίκες φόρεσαν ρούχα τοπικού οίκου μόδας και το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους και οι παρόντες αναγνώρισαν το ταλέντο τους στην πασαρέλα.

Μια πρωτότυπη δράση του Δήμου της Νέας Σμύρνης που ευνοεί την κοινωνικοποίηση, την αλληλεπίδραση και πάνω από όλα ενδυναμώνει ψυχολογικά τους συμμετέχοντες και όλη την κοινότητα δείχνοντας πως η ομορφιά των συναισθημάτων που κυριάρχησαν στο χώρο ξεπέρασαν κάθε ενδοιασμό που θα μπορούσε να υπάρχει.

Οι δράσεις των Δήμων για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας συνεχίζονται και σε άλλο ένα Δήμο της Αττικής.

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης και το Κέντρο Κοινότητας στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενεργούς γήρανσης διοργανώνει την περιπατητική δράση ‘’Άσκηση στη Φύση’’ για την Τρίτη Ηλικία με κύριο στόχο την δραστηριοποίηση, την ασφαλή άσκηση, τη σωματική και ψυχική υγεία και ευεξία των ατόμων άνω των 60 ετών μέσα από την επαφή τους με τη φύση.

Η δράση θα περιλαμβάνει περίπατο από το σημείο συνάντησης στην είσοδο του γηπέδου της Πεύκης προς την Πύρνα στη Λυκόβρυση και ελαφρά σωματική άσκηση από την εθελόντρια φυσικοθεραπεύτρια κα Κολιοπούλου Μαντώ. (9- 10 περίπατος και 10- 11 ελαφρά άσκηση στην Πύρνα).

Η δράση ξεκινά την Πέμπτη 2 Ιουνίου και θα πραγματοποιείται για τον μήνα Ιούνιο κάθε Πέμπτη ώρες 9- 11 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την 1η Ιουνίου 2022 στα τηλέφωνα: 210-6145151, 210-6145451, 210-6145150 και ώρες 09:00- 14:00.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024