Δήμος Πεντέλης: Οι ηλικιωμένοι απέκτησαν το φυσικοθεραπευτήριο τους
Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας αξίζουν όλες τις παροχές που μπορούν να έχουν. Γιατί; Διότι χωρίς εκείνους δεν θα υπήρχαμε. Ο Δήμος Πεντέλης έφτιαξε για τα μέλη των ΚΑΠΗ ένα καλό φυσικοθεραπευτήριο.
Στην δημιουργία ενός νέου σύγχρονου φυσικοθεραπευτηρίου προχώρησε ο Δήμος Πεντέλης, προκειμένου να παρέχει δωρεάν υπηρεσίας φυσικοθεραπείας στα μέλη των ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της μέριμνας για την Τρίτη ηλικία.
Ο χώρος του φυσικοθεραπευτηρίου δημιουργήθηκε στο 1ο ΚΑΠΗ Μελισσίων στην οδό Αγίων Σαράντα. Εξοπλίστηκε με δαπάνες του Δήμου ύψους 12.100 ευρώ, με μία σειρά από νέα σύγχρονα όργανα φυσιοθεραπείας. Επανδρώθηκε με συμβασιούχο φυσιοθεραπευτή και ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του.
Επειδή, γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τους συμβασιούχους όταν λήγει η σύμβαση τους, ας βρεθεί ένας τρόπος μονιμοποίησης φυσιοθεραπευτή σε κάθε περίπτωση εκεί.
Τον συγκεκριμένο χώρο μπορούν να επισκέπτονται προκειμένου να εκτελούν τις θεραπείες τους τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης και των τριών δημοτικών κοινοτήτων υπό την προϋπόθεση ότι είναι κάτοχοι παραπεμπτικού από ιατρό για την όποια θεραπεία.
Το Φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-12:00 και εξυπηρετεί περιστατικά όπως:
- Παθήσεις μετά από πτώσεις και τραύματα
- Εκφυλιστικές παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος
- Διαταραχές στην ισορροπία
- Ανωμαλία στην βάδιση (Nόσος Parkinson),
- Οστεοπόρωση,
- Εκφυλιστική αρθρίτιδα (γόνατος,ισχίου κ.α.)
- Κατάγματα
- Μυικές αδυναμίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 2108040994 καθημερινές από 08:00-13:00.
Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:
«Με το νέο σύγχρονο εξοπλισμό που παραλάβαμε, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας. Υλοποιήσαμε άλλη μια προεκλογική μας δέσμευση, προσθέσαμε άλλη μια κοινωνική υπηρεσία προς όφελος των συμπολιτών μας. Ασκούμε κοινωνική πολιτική με συγκεκριμένα έργα και δράσεις».
Ο Δήμος Πεντέλης υλοποίησε λοιπόν μια ενέργεια με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα. Θα είχε προφανώς τους λόγους του που αυτό έγινε μετά από δυόμιση χρόνια θητείας της σημερινής δημοτικής Αρχής. Σε κάθε περίπτωση, το πρόσημο είναι θετικό.
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4»
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442