Το «πάρτι» που έστησαν στο Μαϊάμι οι Τέιτουμ και Μπράουν
Οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν ήταν σε τρομερή κατάσταση και οι Σέλτικς έκαναν το «μπρέικ» στο Μαϊάμι
Οι Σέλτικς «πάτησαν» τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι, φθάνοντας στη νίκη με 93-80, έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας και θέλουν μία νίκη σε δύο ματς για το… χρυσό εισιτήριο.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα της Βοστώνης ήταν φυσικά οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν.
Οι δύο σούπερ σταρ των Σέλτικς ήταν σε καυτή βραδιά και μαζί έδωσαν στην ομάδα τους τη μεγάλη νίκη για το 3-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.
Ο Τέιτουμ άγγιξε το triple-double, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Μπράουν από την άλλη να τελειώνει το ματς με 28 πόντους (13 πόντους στην 4η περίοδο). Μαζί είχαν 47 πόντους.
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442