Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο βραβείο για την εταιρεία Loguers από τα Tourism Awards

Νέο βραβείο για την εταιρεία Loguers από τα Tourism Awards

Σύμφωνα με την εταιρεία, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Loguers παρουσίασαν αύξηση στις online πωλήσεις τους,

Η εταιρεία Loguers βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα TOURISM AWARDS για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που κατάφερε να αποφέρει στους πελάτες της.

Η επιβράβευση της εταιρείας αποτελεί επιστέγασμα της αποτελεσματικής διαχείρισης, που πέτυχε τόσο τη διατήρηση όσο και την αύξηση του τζίρου των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, παρά τις δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Loguers παρουσίασαν αύξηση στις online πωλήσεις τους, εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο τις δυνατότητες του διαδικτύου, ανέπτυξαν εξειδικευμένες διαδικασίες web marketing και αντιμετώπισαν με επιτυχία τις τουριστικές περιόδους 2020 και 2021.

Η εντατική προσπάθεια και τα θετικά αποτελέσματα αναγνωρίστηκαν από την τουριστική βιομηχανία, που απένειμε στην εταιρεία βραβείο στις κατηγορίες “HOTEL SALES” και “MULTICHANNEL HOTEL MARKETING”.

Loguers – H εταιρεία

Η εταιρεία Loguers είναι μία νέα πρωτοποριακή εταιρεία με δυναμική παρουσία στον τομέα του τουριστικού management. Ιδρύθηκε από καταξιωμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένου πλάνου στρατηγικής πωλήσεων & marketing, η εταιρεία Loguers στοχεύει στη σταθερή ανοδική ανάπτυξη και τη μακροχρόνια μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχειακών μονάδων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας προέρχεται μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένης προσέγγισης, που περιλαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες οι οποίες συνδυάζουν τις πωλήσεις με το in-house marketing, ώστε κάθε ξενοδοχείο να εκμεταλλεύεται πάντα με επιτυχία κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024