Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο Μπερλουσκόνι για τα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι

Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο Μπερλουσκόνι για τα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι

Οι εισαγγελικές αρχές ζητούν την καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε έξι χρόνια κάθειρξης, στην τρίτη δίκη για την υπόθεση των «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι.

Την καταδίκη του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε έξι χρόνια κάθειρξης ζητούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου για την υπόθεση «μπούνγκα μπούνγκα».

Πιο συγκεκριμένα, οι εισαγγελείς ζήτησαν την καταδίκη του Μπερλουσκόνι σε έξι χρόνια κάθειρξης, την καταδίκη του δημοσιογράφου Κάρλο Ροσέλα σε δυο χρόνια φυλάκισης και μέχρι πέντε χρόνια φυλάκισης για είκοσι κοπέλες, οι οποίες πήραν μέρος σε πάρτι που οργάνωνε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, οι συγκεκριμένες κοπέλες δωροδοκήθηκαν από τον Ιταλό μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργό, με στόχο να ψευδομαρτυρήσουν και να μην αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβαινε στα πάρτι που οργάνωσε στην βίλα του, έξω από το Μιλάνο.

Παράλληλα, στα αιτήματα των εισαγγελέων συμπεριλαμβάνεται και η κατάσχεση 10 εκατομμυρίων ευρώ από τους λογαριασμούς του «Καβαλιέρε».

Η… πρωταγωνίστρια των πάρτι

Σε ό,τι αφορά την τριαντάχρονη, σήμερα, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ (η οποία θεωρείται κύριο πρόσωπο της υπόθεσης «μπούνγκα μπούνγκα») οι εισαγγελείς του Μιλάνου έχουν ζητήσει να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια κάθειρξης, για δωροληψία και ψευδομαρτυρία.

Κρίνουν ότι ξόδευε χωρίς κανένα όριο, χρήματα που τις διέθετε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, ενώ προσθέτουν ότι οι υπόλοιπες κοπέλες λάμβαναν 2.500 ευρώ τον μήνα -συν δωρεάν διαμερίσματα για την διαμονή τους- προκειμένου να εξασφαλιστεί η σιωπή τους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του «mr. TV» επιμένουν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος και ότι δεν έχει διαπράξει κανένα, απολύτως αδίκημα, ενώ η τελική ετυμηγορία των δικαστών αναμένεται, πιθανότατα, να δημοσιοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024