Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντσελότι: Έχω... εντολή από τη Μίλαν να νικήσουμε τη Λίβερπουλ

Αντσελότι: Έχω… εντολή από τη Μίλαν να νικήσουμε τη Λίβερπουλ

Στο πλευρό της Ρεάλ Μαδρίτης η Μίλαν

Ο μεγάλος τελικός του Champions League βρίσκεται προ των πυλών, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Παρίσι.

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου (28/5), αποκαλύπτοντας και την… εντολή που έλαβε από το Μιλάνο.

Η Μίλαν έχει κατακτήσει 7 φορές την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, οι Reds βρίσκονται μια ανάσα από την ισοφάριση (6) και στο στρατόπεδο του ιταλικού συλλόγου… ψηφίζουν δαγκωτό Ρεάλ στον τελικό.

«Το να χάσω από τη Λίβερπουλ μία φορά το 1984, με τη Ρόμα, και το 2005 με τη Μίλαν ήταν δύο δύσκολες στιγμές για εμένα. Ήταν τραγωδίες. Σέβομαι πολύ τη Λίβερπουλ ως ομάδα.

Μάλιστα, μπορώ να καταλάβω και με το παραπάνω τον Σαλάχ για όλα εκείνα που λέει περί εκδίκησης, επειδή και για εμένα είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Τόσο το Σαντιάγκο Μπερναμπέου όσο και το Άνφιλντ είναι δύο απίστευτα γήπεδα. Από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο.

Μου αρέσει πολύ η ιστορία της Λίβερπουλ. Όπως ο παλιός της προπονητής, ο Πέισλι, ο οποίος είχε κατακτήσει τόσες φορές το Πρωταθλητριών. Η Λίβερπουλ έχει έξι στο σύνολο και είναι μόλις ένα πίσω από τη Μίλαν. Έχω πολλούς φίλους στο Μιλάνο που μου έχουν δώσει… εντολή να νικήσω τη Λίβερπουλ, ώστε να μη μας νικήσει και φθάσει τη Μίλαν στα τρόπαια» ήταν τα λόγια του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024