Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίκι Τζερβέις: Αντιδράσεις από το κοινό για τα τρανσφοβικά του «αστεία» στο «SuperNature»

Ρίκι Τζερβέις: Αντιδράσεις από το κοινό για τα τρανσφοβικά του «αστεία» στο «SuperNature»

Διαμαρτυρίες για τρανσφοβικό περιεχόμενο.

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει κατά του κωμικού Ρίκι Τζερβέις για τη νέα του παράσταση stand-up comedy στο Netflix, όπου επιχειρεί να αστειευτεί με τις τρανς γυναίκες, για θέματα όπως η πρόσβασή τους στην τουαλέτα.

Το σόου που ονομάζεται «SuperNature», έκανε πρεμιέρα την Τρίτη στο Netflix και ο Gervais μιλά, μεταξύ άλλων, για «παλιομοδίτισσες γυναίκες» που έχουν ακόμα μήτρες» σε έναν υποθετικό διάλογο: «Και τώρα οι παλιομοδίτισσες λένε «α θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες μας / γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες σας;/είναι για κυρίες! / είναι κυρίες κοιτάξτε τις αντωνυμίες τους! / τι γίνεται με αυτό το άτομο δεν είναι κυρία; / και το πέος του / Το πέος της, ρε ********!».

Σε άλλο σημείο, ο Ricky Gervais ακούγεται να υποστηρίζει τα δικαιώματα των τρανς στην πραγματική ζωή αλλά καταλήγει και πάλι σε ένα ειρωνικό σχόλιο.

«Τα τρανς δικαιώματα είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Ζήστε την καλύτερη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τις προτιμώμενες αντωνυμίες σας. Γίνετε το φύλο που νιώθετε ότι είστε», λέει. «Αλλά συμφωνήστε μαζί μου, κυρίες. Κόψτε το π**λι σας», πρόσθεσε.

Τόσο ο Ρίκι Τζερβέις προσωπικά, όσο και το Netflix δέχτηκαν σφοδρές αντιδράσεις και επικρίσεις στο διαδίκτυο, μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του σόου,  και διατυπώνονται όλο και περισσότερες διαμαρτυρίες για τρανσφοβία.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024