Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρουμε πού θα περάσεις τα πιο μαγικά βράδια του φετινού καλοκαιριού

Ξέρουμε πού θα περάσεις τα πιο μαγικά βράδια του φετινού καλοκαιριού

Λέξη-κλειδί η πολυτέλεια, πρωταγωνιστής ένα μοναδικό concept

Από τι αποτελείται η ιδανική νύχτα; Σίγουρα από μια ατμόσφαιρα με χαρακτήρα, από γεύσεις και ερεθίσματα που ξυπνούν τις αισθήσεις σου και από εκείνη τη γοητευτική αίσθηση ότι απόψε όλα μπορούν να συμβούν. Αν συμφωνείς με αυτό τον ορισμό – και προσθέτεις σε αυτόν την κομψότητα και την πολυτέλεια – ξέρουμε ακριβώς πού θα περάσεις τα πιο ξεχωριστά βράδια του καλοκαιριού.

.

Και το όνομα αυτού: Parfait Athens

Εδώ και λίγες ημέρες, στην αθηναϊκή νύχτα προστέθηκε ένα concept πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, ικανό να παρασύρει στους ρυθμούς του ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Πρόκειται για το Parfait Athens, μια απολύτως πρωτότυπη πρόταση ολοκληρωμένης, διαδραστικής ψυχαγωγίας, που σε προσκαλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον θρυλικό χώρο της Τζαφέρη 11.

.

Η επιβλητική, αλλά και ατμοσφαιρική διακόσμηση, που ενσωματώνει international στοιχεία μέσα από πρωτότυπες αρχιτεκτονικές και εικαστικές παρεμβάσεις, πλαισιώνει το stage διαχρονικής αισθητικής με τις βελούδινες κουρτίνες, που αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της αίθουσας – και φέρει την υπογραφή του interior designer, Σάκη Κυριακίδη. Στοιχεία της φύσης, όπως η πέτρα, το ξύλο, τα λουλούδια και τα φυτά που κυριαρχούν, διαχρονικοί πολυέλαιοι και ιδιαίτερα έργα τέχνης που μαγνητίζουν το βλέμμα, συνθέτουν ένα χώρο μαγικό, γεμάτο λάμψη και μυστήριο.

.

Ένα show διεθνών προδιαγραφών

Σε αυτό το περιβάλλον θα παρακολουθήσεις ένα από τα πιο εντυπωσιακά cabaret show της ζωής σου, με διεθνείς προδιαγραφές και τη συμμετοχή τριάντα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, ακροβάτες. pole dancers, aerial straps and slings, fire performers και dj συνεργάζονται αρμονικά υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιώργου Βαλάρη, σε ένα πραγματικό υπερθέαμα τεχνικής και αισθησιασμού.

.

Γεύση και πολυτέλεια

Ενώ το σόου εκτυλίσσεται, τα τραπέζια γεμίζουν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες της διεθνούς κουζίνας, διανθισμένες με ελληνικά στοιχεία και μοναδικά blends ξεχωριστών cocktails αριστοτεχνικά παρασκευασμένων από έμπειρους mixologists.

.


Το μόνο που απαιτείται από εσένα, είναι αφενός να κάνεις εγκαίρως την κράτησή σου και αφετέρου να ακολουθήσεις το dress code, που περιορίζεται σε μια λέξη: glamorous. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλεις εσύ να σημαίνει. Ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικός! Το σημαντικό είναι το outfit σου να εκφράζει τη δική σου ερμηνεία της πολυτέλειας, όποια και αν είναι αυτή. Έτσι, θα καταφέρεις να βιώσεις στο έπακρο τη μοναδική αυτή εμπειρία ψυχαγωγίας, απολαμβάνοντας τη μουσική, αλλά και τα special acts και τα experiential events που θα γεμίζουν τον χώρο του Parfait Athens κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00.

.

H νέα πρωτότυπη πρόταση ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας στην Αθήνα σε περιμένει στο «Parfait Athens», στην οδό Τζαφέρη 11 (γωνία με Πέτρου Ράλλη), σε έναν χώρο με πλήρη κλιματισμό, αλλά και ειδικό, ανοιχτό χώρο.

Το Parfait Athens διαθέτει valet parking. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 15 ετών.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3466554

Visit: www.parfaitathens.com

Contact: info@parfaitathens.gr

Like: https://www.facebook.com/ParfaitAthens

Follow: https://www.instagram.com/parfait_athens/

Follow: https://vm.tiktok.com/ZMLppATE9/

#ParfaitAthens #DinnerAndShow

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024