Την εξαφάνιση 14χρονης Νίκης – Στέλλας Θ. από τη Θεσσαλονίκη γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του, το «Χαμόγελου του Παιδιού».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 14/05/22, κατά τις απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νίκη – Στέλλα Θ. 14 ετών. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 23/05/2022 και προέβη στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της. Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είναι ενήμερη για την υπόθεση και σύμφωνη για την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Η Νίκη – Στέλλα Θ. έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).