
Ισθμός της Κορίνθου: Λύκος κατέβηκε για βόλτα
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν γίνει αναφορές για διάφορα άγρια ζώα που κυκλοφορούν στα στενά της πόλης.
Εκτός από συμπολίτες μας τον Ισθμό φαίνεται να προτιμούν για τις απογευματινές τους βόλτες και… άγρια ζώα, μεταξύ των οποίων φίδια, αλεπούδες, αγριογούρουνα ακόμα και λύκοι.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευε το loutrakiblog.gr, ένας λύκος βρέθηκε να κάνει βόλτες έξω από ένα περίπτερο στην περιοχή, συγκεκριμένα έξω από το Τουριστικό Περίπτερο του L.T.O.
Τη στιγμή κατέγραψε ένας περαστικός από το σημείο, ο οποίος άναυδος παρακολουθούσε τον λύκο να περιπλανιέται στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν γίνει αναφορές για διάφορα άγρια ζώα που κυκλοφορούν στα στενά της πόλης.
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα
- Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή έτοιμη σαλάτα – Μην την καταναλώσετε
- Ο Νίκος Χατζής Τεχνικός Διευθυντής στον ΚΑΟ Μελισσίων
- Τουρκία: Βαθαίνει η κρίση στο CHP – Αντιπαράθεση για συνέδριο, φήμες για νέο κόμμα
- Ο Τζακ Γουάιτ στο επίκεντρο αντιδράσεων για την πρώτη του έκθεση τέχνης στο Λονδίνο
- OECD: Greek Inflation to Hit 4.2%, Growth Cut to 1.9%



