Εξιτήριο θα πάρει σήμερα ο 27χρονος τουρίστας που νοσηλεύτηκε στο «Αττικόν» νοσοκομείο ως ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων, ωστόσο στη συνέχεια μετά από δύο εξετάσεις αποδείχτηκε πως έχει ανεμοβλογιά.
Η σύντροφός του είναι ακόμη ασυμπτωματική, ενώ ο 27χρονος θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι να γίνει εντελώς καλά και να μπορέσει να επιστρέψει στη πατρίδα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 27χρονος είτε θα παραμείνει σε καραντίνα στο νοσοκομείο, είτε θα μεταφερθεί σε κάποιον χώρο που θα ορίσει ο ΕΟΔΥ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).