Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Πρόεδρος έπιασε από το λαιμό παίκτη που ήθελε να εκτελέσει πέναλτι

Απίστευτο: Πρόεδρος έπιασε από το λαιμό παίκτη που ήθελε να εκτελέσει πέναλτι

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα του βουλγαρικού πρωταθλήματος

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Τσάρσκο Σέλο με τη Λοκομοτίβ Σόφιας για τα πλέι-οφ σωτηρίας στη Βουλγαρία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν ελπίδες να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία, κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο επιθετικός Γιουσούφ Γιαφά πήρε μόνος του την απόφαση να το εκτελέσει. Βέβαια, ο συνήθης εκτελεστής των πέναλτι της ομάδας, Μάρτιν Καβντάνσκι, αντέδρασε έντονα.

Ο Γιαφά δεν έδινε με τίποτα την μπάλα, με αποτέλεσμα να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας, Στόινα Μανόλοφ, για να αρπάξει από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή και να δώσει τελικά την μπάλα για την εκτέλεση στον Καβντάνσκι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αφρικανός άσος να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο από έναν άνθρωπο ασφαλείας, αλλά ο αρχηγός της Τσάρσκο Σέλο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Πάντως, η χαμένη εκτέλεση πέναλτι από τον Μάρτιν Καβντάνσκι προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση του Γιουσούφ Γιαφά και ακολούθησε νέος κύκλος προπηλακισμών με τον πρόεδρο, μέχρι να σταματήσουν να καταγράφουν οι κάμερες.

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 και τελικά η Τσάρσκο Σέλο δεν κατάφερε να μείνει στη μεγάλη κατηγορία και υποβιβάστηκε.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024