Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Περρής: Τα καρφιά στον Ουγγαρέζο, η Μαλέσκου και το τηλεοπτικό μέλλον Λιάγκα-Σκορδά

Βαγγέλης Περρής: Τα καρφιά στον Ουγγαρέζο, η Μαλέσκου και το τηλεοπτικό μέλλον Λιάγκα-Σκορδά

Ο δημοσιογράφος δεν μάσησε τα λόγια του

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για το μέλλον της εκπομπής «Το Πρωινό», και μίλησε σχετικά με το αν θα υπάρξει τηλεοπτικό διαζύγιο ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λείπει από “Το Πρωινό”, εμείς δεν του λείπουμε. Είμαι σίγουρος ότι ήδη δε μου μιλάει. Έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, νιώθει ότι είναι συμπαρουσιαστής και αυτό τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο», είπε ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής.

Μιλώντας για τη στροφή που έχουν κάνει φέτος οι ψυχαχωγικές εκπομπές στην ενημέρωση, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε ότι «Δεν άλλαξαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ο κόσμος άλλαξε φέτος. Από τη στιγμή που υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα και εσύ πρέπει να δίνεις καθημερινά το στίγμα της ημέρας, θα μαυρίσεις και εσύ. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτός που βαράει το νταούλι είναι ο κόσμος».

«Η πορεία του “Όλα Γκουντ” είναι η κατάρα του όλα. Αυτή η εκπομπή δεν έκατσε για λόγους που δεν άπτονται των ικανοτήτων του παρουσιαστή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σα δεύτερος έχει διακριθεί, έχει κάνει σπουδαία πράγματα, σαν πρώτος ήταν στο ύψος των περιστάσεων. Έχει ικανότητες, το ίδιο και η σύζυγός του. Πιστεύω ότι του χρόνου ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα γυρίσει στην Κατερίνα Καινούργιου. Νομίζω ότι αυτό θα είναι καλό για την Κατερίνα», συνέχισε, σχολιάζοντας τα της εκπομπής «Όλα Γκουντ».

Συνεχίζοντας τον σχολιασμό τηλεοπτικών προσώπων ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και στο Νίκο Μουτσινά.

«Θα ήθελα να με έχει διαψεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Δυστυχώς με επιβεβαίωσε. Δεν ήταν δύσκολο να προβλέψεις αυτό που συνέβη. Τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ της», είπε, και πρόσθεσε αναφορικά με το Νίκο Μουτσινά ότι «Είναι δύσκολο να προσπαθεί να κάνεις σε καθημερινή βάση σάτιρα. Νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία για μεγάλο διάστημα».

Σχετικά με το επερχόμενο «Love Island» που – καθώς φαίνεται – θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε ότι «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω ότι είναι σίγουρα στην παρουσίαση του “Love Island”. Αυτές τις εκπομπές τις βλέπουμε στο εξωτερικό, εμείς είμαστε πιο επιφυλακτικοί ως τηλεθεατές. Αμφισβητώ το κατά πόσο θα προχωρήσει τηλεοπτικά το project αυτό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ καλή, νομίζω ότι το συγκεκριμένο concept συγκρούεται με τον πολιτισμό της».

«Η ολική επαναφορά του GNTM μπορεί να είναι κα επιστροφή στα γνωστά και να το βαρεθούμε πολύ γρήγορα», είπε για την επιστροφή του GNTM.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, ότι είναι η πιο κακοπληρωμένη καλύτερη παρουσιάστρια, ο ίδιος είπε ότι «Δεν ξέρω αν είναι κακοπληρωμένη η Ζήνα Κουτσελίνη. Το άλλο το ξέρω. Φέτος η συγκεκριμένη εκπομπή είχε παρεμβατικότητα, σε μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, αλλά δε νομίζω ότι δικαιώθηκε από τα νούμερα. Δε θα συνεργαζόμουν με τη Ζήνα Κουτσελίνη, δεν ταιριάζουμε.

Απαντώντας, τέλος, στις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα να τραβούν του χρόνου ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι «Νομίζω ότι αυτό αφορά σε εκείνους και στο κανάλι, το κανάλι θα κάνει την επιλογή, και φαντάζομαι ότι θα μετρήσει η απόδοση στα νούμερα της εκπομπής φέτος. Δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη. Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δε θα επέλεγα κανέναν, παρόλο που έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024