Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Όσκαρ των Βαλκανικών Κρασιών στο Δήμο Σαλαμίνας στις 3 Ιουνίου

Τα Όσκαρ των Βαλκανικών Κρασιών στο Δήμο Σαλαμίνας στις 3 Ιουνίου

Η 11η  διοργάνωση στη Σαλαμίνα, ενώνει οινοπαραγωγούς από την Βουλγαρία, Ελλάδα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Ρουμανία, Κροατία, Αλβανία, Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Τουρκία, Μαυροβούνιο και Ουκρανία.

Περισσότερα από 1.000 κρασιά και 280 οινοποιία θα συναγωνιστούν στη Σαλαμίνα, για τα βραβεία του Διεθνούς Διαγωνισμού Βαλκανικού Κρασιού 2022.

Η 11η  διοργάνωση ενώνει οινοπαραγωγούς από την Βουλγαρία, Ελλάδα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Ρουμανία, Κροατία, Αλβανία, Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Τουρκία, Μαυροβούνιο και Ουκρανία.

Η υπερηφάνεια της δουλειάς τους θα κριθεί από μια διεθνής με μεγάλο κύρος επιτροπή 21 κριτών με επικεφαλής τον Igor Lukovic από την Σερβία. Η επιτροπή κρίνει το αποτέλεσμα των 5 υποψηφίων του τίτλου Master of Wine και να καθιερώσει τους επαγγελματίες κρασιού σε όλο τον κόσμο.

«Δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τον Διεθνή Διαγωνισμό Βαλκανικού Κρασιού 2022 και ανυπομονούμε να επισκεφτούμε το παραδεισένιο νησί της Σαλαμίνας και να αξιολογήσουμε τα καλύτερα των Βαλκανίων!

Για πρώτη φορά, θα είμαι ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Διαγωνισμού και είναι τιμή για μένα της υπέροχης ομάδας! Αυτήν την χρονιά, η κριτική επιτροπή έχει ξαπλωθεί με νέο παγκόσμιο ρεκόρ κριτών κρασιού και είμαι αισιόδοξος ότι ο Διαγωνισμός θα είναι αξιοσημειώτος», αναφέρει ο Πρόεδρος Igor Lukovic.

Τα Όσκαρ των Βαλκανικών Κρασιών θα παρουσιαστούν σε μια φαντασμαγορική τελετή σε κτήμα στην Σαλαμίνα στις 3 Ιουνίου. Οι πιο ελκυστικές και διαγωνιζόμενες κατηγορίες είναι παραδοσιακά το Μεγάλο Τρόπαιο  για το «Καλύτερο Κρασί των Βαλκανίων» και το «Καλύτερο Κελάρι των Βαλκανίων», αλλά η φετινή διοργάνωση θα έχει επίσης ένα ξεχωριστό βραβείο «Golden Dionysus».

Αυτό θα δοθεί στο καλύτερο Ελληνικό κρασί για το 2022 από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024