Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Καραγκούνιας: Αποχώρησε από το Survivor και τους «έσφαξε» με το γάντι - «Πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες»

Τάκης Καραγκούνιας: Αποχώρησε από το Survivor και τους «έσφαξε» με το γάντι – «Πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες»

«Κόλαφος» για τους συμπαίκτες του στις πρώτες δηλώσεις ο Τάκης Καραγκούνιας

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης (19/5).

Πλέον βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στο Love Ιt και ήταν «καταπέλτης» για την πλειοψηφία των συμπαικτών του.

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν», ανέφερε αρχικά.

«Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ» συνέχισε.

Όπως υποστήριξε, θαυμάζει αγωνιστικά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ για την Στέλλα Ανδρεάδου ανέφερε: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα».

Στη συνέχεια, άφησε αιχμές για τον Σπύρο Μαρτίκα και για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα», τόνισε.

Όσο για το νέο ειδύλλιο Βρισηίδας Ανδριώτου και Σπύρου Μαρτίκα;

«Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας ψεύτικος χαρακτήρας. Το κάνουν για την τηλεθέαση γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να αποδείξουν. Μου είπε πριν από 10 ημέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της και ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα που δεν ήθελε να τον βλέπει; Τον κορόιδευαν με την Ευρυδίκη και τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα. Εγώ έχω στόμα και λέω», είπε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024