Φιλορώσοι χάκερς επιτέθηκαν στους ιστότοπους πολλών ιδρυμάτων και υπουργείων στην Ιταλία, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Η ιταλική ομάδα κυβερνοασφάλειας Yarix ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η επίθεση εξαπολύθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την ομάδα χάκερς που είναι γνωστή ως Killnet.
Οι επιπτώσεις της επίθεσης
Νωρίτερα σήμερα το πρωί εξακολουθούσε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στους ιστότοπους του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών και της Εθνικής Ένωσης Δικαστών.
Το Reuters αναφέρει ότι παρόμοια επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι απέτρεψε κυβερνοεπίθεση στα τελευταία στάδια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.