Κόρινθος: 65χρονος πέθανε μέσα στο ταξί που τον μετέφερε στο νοσοκομείο
Τραγωδία σε ταξί που κατευθυνόταν στην Αθήνα
Ένας 65χρονος από την Σπάρτη που επέβαινε σε ταξί για να τον μεταφέρει στην Αθήνα για να πάει σε κάποιο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας του, μόλις πέρασαν τον Ισθμό στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα δεν αισθάνθηκε καλά και ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά του δρόμου και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και όχημα της Ολυμπίας οδού. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι είναι δυνατόν για να τον σώσουν και συνέχεια το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο άτυχος άντρας από την Λακωνία μετέβαινε με το ταξί σε νοσοκομείο των Αθηνών αλλά δεν τα κατάφερε.
- Τσικνοπέμπτη: Πώς επηρεάζουν το παραδοσιακό τραπέζι οι ανατιμήσεις στο κρέας
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται δύο ατμοσφαιρικές διαταραχές με ισχυρές καταιγίδες
- Πέθανε ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής της Πλαίσιο
- Η… ιδιαίτερη ανάρτηση του Λεσόρ: «Ευτυχώς δεν τσακώθηκα με τη μητέρα μου, θα είχα μπερδέψει το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ»
- Δένδιας για τις σημερινές γεωπολιτικές προκλήσεις: Η Ευρώπη βιώνει μία αναδιάταξη ισχύος σε παγκόσμιο επίπεδο
- Η «χορογραφία» της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν – Οι στόχοι του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας



