Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Εκπλήξεις και δηλώσεις λίγο πριν από το πρώτο θεαματικό live show

X Factor: Εκπλήξεις και δηλώσεις λίγο πριν από το πρώτο θεαματικό live show

Τέλος στην «αγωνία» για το αν θα εμφανιστεί στο live της Κυριακής έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι «Την Κυριακή θα είμαι στο live»!

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21.00 στο MEGA, έρχεται το πρώτο μεγάλο live show του X Factor με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και θα είναι πιο φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό από ποτέ!

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε του μεγαλύτερου μουσικού talent show, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο live!

Τέλος στην «αγωνία» για το αν θα εμφανιστεί στο live της Κυριακής έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι «Την Κυριακή θα είμαι στο live»!

«Δεν μου έχει λείψει καθόλου!» είπε χιουμοριστικά και συνέχισε στον ίδιο τόνο: « Εγώ σπίτι μου, στο γηροκομείο μου μια χαρά! Όπως όταν ήταν έγκυος η μαμά σου σε σένα, μας έβαζε στο κλαμπ!», είπε στην Δανάη Μπάρκα!

«Ο Χρήστος Μάστορας με έπεισε να έρθω. Αυτό είναι όντως το πιο ακριβό και ωραίο show της ελληνικής τηλεόρασης, όπως και διεθνώς . Μου είπαν να είμαι στο πρώτο live και τους είπα ότι ένας λόγος για να έρθω είναι να βάλουμε στην πρεμιέρα όλοι σμόκιν. Ο νικητής πρέπει να έχει το πακέτο. Το ταλέντο των 4 κριτών θα βγάλει αυτόν τον παράγοντα «X» του X – Factor», συμπλήρωσε.

«Στην ηλικία μου δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό για πάνω από μία βδομάδα», πρόσθεσε με το ιδιαίτερο χιούμορ του

Ανυπόμονος για το live της Κυριακής και ο Αντρέας Γεωργίου!

«Έχω μεγαλύτερη χαρά για το live! Η αγωνία μου είναι να κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Μπαίνει και ο κόσμος στο παιχνίδι, αλληλεπιδρά και καθορίζει το παιχνίδι. Θα βγουν τα «μαχαίρια» μεταξύ των κριτών! Θα διαφωνήσουν σίγουρα. Δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νικητής! Καμιά φορά ξεχνιέμαι και νομίζω ότι είμαι στο κοινό!Σχολιάζω και διαφωνώ πολλές φορές και σίγουρα κάτι θα μου ξεφύγει λόγω του γεγονότος ότι έιναι live», είπε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής.

Οι τέσσερις κριτές και μέντορες του X Factor, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, επέλεξαν τους –συνολικά 16– διαγωνιζόμενους που διαθέτουν την καλύτερη φωνή και σκηνική παρουσία ώστε να προχωρήσουν στα live shows.

«Είναι live, είναι απρόοπτο, φοβάμαι μήπως θα βρίζω ή θα τρώω τα χείλια μου», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου με την Δανάη Μπάρκα και τον Γιώργο Κρικοριάν να την «καθησυχάσουν».

Αυτή την Κυριακή, στο πρώτο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του X Factor, αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους!

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024