Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q5: Δυναμική εξέλιξη

Audi Q5: Δυναμική εξέλιξη

Nέα αιχμηρότερη σχεδίαση, πληθωρικός ψηφιακός «πολιτισμός και εκτεταμένη χρήση υβριδικής τεχνολογίας θα είναι ορισμένα από τα συστατικά της νέας γενιάς του Q5 που αναμένεται από το 2024

Φωτογραφίες: Automedia

Το Q5 εξακολουθεί τις δοκιμές εξέλιξης επιχειρώντας να κρύψει τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του πίσω από βαρύ καμουφλάζ που όμως αυτή την φορά αφήνει να διαφανούν περισσότερα στοιχεία σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του από τα πεδία δοκιμών.

 Η παρατήρηση αποτυπώνει την σίγουρα αιχμηρότερη σχεδιαστική «διάθεση» της όψης του όπου διαφαίνονται μια έντονα διαμορφωμένη γρίλια η οποία πλαισιώνεται από αντίστοιχου ύφους, ενεργές εισαγωγές αέρα, πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και μία ακόμα γρίλια τοποθετημένη χαμηλότερα.

Στο πίσω τμήμα το καμουφλάζ είναι ακόμα πιο εκτεταμένο ενώ προφανώς η Audi έχει χρησιμοποιήσει προσωρινά φωτιστικά σώματα που ουδεμία σχέση έχουν με τα τελικά. Αν έπρεπε ωστόσο να στοιχηματίσει για την σχεδίαση τους, το επικρατέστερο σενάριο είναι η χρήση φωτιστικών σωμάτων με μεταβαλλόμενο μοτίβο σε συνδυασμό με την γνωστή οριζόντια γραμμή από LED που λειτουργεί ως συνεκτικό στοιχείο ανάμεσα στα δύο φώτα.

Ανεξαρτήτως λεπτομερειών είναι σαφές ότι το νέο Q5 θα αυξήσει τις εξωτερικές διαστάσεις του όσο και το μεταξόνιό του προς όφελος των επιβατών που βρίσκονται στα πίσω καθίσματα αλλά και της χωρητικότητας του χώρου αποσκευών.

Θεαματική προδιαγράφεται η αναβάθμιση σε όρους ψηφιακού εξοπλισμού όσο και συστημάτων υποβοήθησης καθώς, με δεδομένο ότι η νέα γενιά αναμένεται το 2024 θα ενσωματώνει ό,τι πιο καινούριο και εντυπωσιακό έχει να προσφέρει η Audi σε επίπεδο τεχνολογίας και σε απόλυτη αρμονία με τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και την θέση του γερμανικού SUV στην γκάμα.

Προς το παρόν είναι αρκετά νωρίς για να υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα ωστόσο δεδομένο το Q5 θα προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα συνόλων βενζίνης και diesel που συνδυάζονται με ήπια υβριδική τεχνολογία προς όφελος της αποδοτικότητάς του.

Μέρος της γκάμας αναμένεται να αποτελέσει και plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα δίνει έμφαση τόσο στην αποδοτικότητα όσο και στις επιδόσεις ενώ όπως είναι ήδη γνωστό η Audi εξελίσσει ήδη το αμιγώς ηλεκτροκίνητο alter ego του Q5 με τα διακριτικά e-Tron και αφετηρία μια ειδικά σχεδιασμένη για την ηλεκτρική περίσταση πλατφόρμα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024