Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Βρέθηκαν περιττώματα ποντικών στην κουζίνα του «πιο ρομαντικού εστιατορίου»

Λονδίνο: Βρέθηκαν περιττώματα ποντικών στην κουζίνα του «πιο ρομαντικού εστιατορίου»

Πρόκειται για εστιατόριο με γαλλική κουζίνα το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι πλέον έχει εξαλείψει τα τρωκτικά από τους χώρους του

Μία τραγική βαθμολογία για την υγιεινή του έλαβε ένα εστιατόριο που έχει θεωρηθεί το «πιο ρομαντικό» του Λονδίνου  αφού βρέθηκαν περιττώματα ποντικών στην κουζίνα του.

Ο λόγος για το εστιατόριο «Clos Maggiore» στο Κόβεντ Γκάρντεν το οποίο έλαβε βαθμολογία 1 στα 5 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ στις 28 Φεβρουαρίου επειδή εντοπίστηκαν περιττώματα ποντικών τόσο στο πάτωμα της κουζίνας όσο και σε μία αποθήκη.

«Κατά την επιθεώρηση παρατηρήθηκαν περιττώματα ποντικών στο πάτωμα στην κουζίνα και στην αποθήκη. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλες μέθοδοι για την εξάλειψη αυτών των παρασίτων», ανέφερε ο επιθεωρητής υγιεινής.

Η έκθεση ανέφερε ότι εκτός από τα ποντίκια, υπήρχαν «βρώμικα ξύλα κοπής» και «κακές πρακτικές καθαρισμού».

Ο επιθεωρητής διαπίστωσε επίσης ότι υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης των τροφίμων στο εστιατόριο επειδή τα ωμά ψάρια είχαν συσκευαστεί χρησιμοποιώντας το ίδιο μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε για «έτοιμα προς κατανάλωση» τρόφιμα.

Πρόκειται για εστιατόριο με γαλλική κουζίνα το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι πλέον έχει εξαλείψει τα τρωκτικά από τους χώρους του. Το εστιατόριο είναι ευρύτερα γνωστό για το άνετο εσωτερικό του με άνθη κερασιάς να κρέμονται από την οροφή.

Τα πιάτα στο κομψό και ρομαντικό, όπως έχει χαρακτηριστεί, εστιατόριο περιλαμβάνουν αστακό, χαβιάρι, ελάφι και άλλα. Διαθέτει επίσης μια «βραβευμένη» λίστα κρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός μπουκαλιού κόκκινου κρασιού που κοστίζει 39.000 λίρες.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024