Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Κάιλ Χάινς επέστρεψε στην Αρμάνι Μιλάνο μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας, καθώς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός αναδείχθηκε και ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στην Εuroleague. Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Κάιλ Χάινς στο RAI Sport εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Αρμάνι Μιλάνο και να κλείσει την σπουδαία καριέρα του στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάιλ Χάινς:
«Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ιταλία και θέλω να την ολοκληρώσω στην Ιταλία, στο Μιλάνο. Είμαι εδώ γιατί ο Έτορε Μεσίνα με ήθελε και θέλω να συνεχίσω να παίζω για αυτόν».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!