Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Στον Προμηθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους Φόστερ, με την πατρινή ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη. Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα αντικαταστήσει τον Κόνερ Φράνκαμπ, που θα συνεχίσει στη Γαλλία και τη Λιμόζ.
Έρχεται στην Ελλάδα ως πρωταθλητής της G-League και βασικός πρωταγωνιστής με τους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς, θυγατρική των Χιούστον Ρόκερς, την ομάδα μάλιστα με τους περισσότερους τίτλους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:
Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του αμερικάνου καλαθοσφαιριστή Marcus Foster και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.
Ο Μarcus Foster γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 1995 (27 ετών) στην Wichita Falls. Βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφερειακής γραμμής (Point Guard/ Shooting Guard). Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2013-14 από τα NCAA και για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε εκεί, πρώτα στους Kansas State Wildcats και εν συνεχεία στους Creighton Bluejays.
Τη σεζόν 2019-20 έπαιξε για πρώτη στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Ισραηλινή Hapoel Holon, ενώ την επόμενη χρονιά συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, παίρνοντας μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έμεινε για μισή σεζόν, μετρώντας 5,3 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.
Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν τον βρήκε στην Τουρκία και την Turk Telekom, ενώ φέτος έπαιξε στους Rio Grande Valley Vipers, όπου μέτρησε 18,7 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.
Υποδεχόμαστε τον Marcus Foster στον Οργανισμό του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.