Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο σενάριο για πρόωρες εκλογές στις 2 Οκτωβρίου

Νέο σενάριο για πρόωρες εκλογές στις 2 Οκτωβρίου

Ανοιχτό φαίνεται πως είναι το σενάριο για εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει σε κάθε τόνο ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, διαψεύδοντας πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα πρόταση για την ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών είναι για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, με το Μαξίμου να μην την απορρίπτει.

Όπως αναφέρει το newsit, η ημερομηνία θα μπορούσε να είναι ενδεικτική, καθώς θα μπορούσαν να προκηρυχθούν εκλογές είτε για την προηγούμενη Κυριακή (25/9), είτε για την επόμενη (9/10).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Μαξίμου εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι εκλογές πριν τον χειμώνα, που αναμένεται να είναι δύσκολο μετά τις εξελίξεις στην ενέργεια και την οικονομία.

Η περίπτωση των εκλογών τον Οκτώβριο είναι κάτι που εξετάζει το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς εκτιμούν ότι στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορέσει να αναπτύξει το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, πείθοντας τους πολίτες να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.

Ανασχηματισμός τις επόμενες ημέρες;

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προχωρήσει σε ανασχηματισμό τις επόμενες ημέρες.

Οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, με τον πρωθυπουργό να λαμβάνει τις κρίσιμες αποφάσεις για πιθανές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024