Ανακούφιση προκαλεί το γεγονός πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή 19χρονης κοπέλας στο Αγρίνιο που το περασμένο βράδυ αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, η νεαρή ευρισκόμενη στο σπίτι της έστρεψε στον κρόταφο της ένα αεροβόλο πιστόλι αερίου με αμπούλες στον γεμιστήρα.
Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν μοιραίος και η ίδια ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που άμεσα τη μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου διεξάγει έρευνα και αναζητεί το άτομο που διέθεσε το όπλο στην 19χρονη που φέρεται να επιχείρησε το απονενοημένο διάβημα μετά από ερωτική απογοήτευση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.