Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Φέρτης: «Δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ», λέει η σύζυγός του

Γιάννης Φέρτης: «Δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ», λέει η σύζυγός του

Η Μαρίνα Ψάλτη διαψεύδει τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον ηθοποιό να δίνει μάχη για την υγεία του

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Την αποκάλυψη έκανε η σεναριογράφος, Κάκια Ιγερινού, η οποία σε ανάρτησή της στα social media ανέφερε ότι ο φίλος και πρώην συνεργάτης της παλεύει με τη νόσο και συγκλόνισε.

Ωστόσο, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο «Πρωινό» και διέψευσε ότι ο ηθοποιός αντιμετωπίζει αυτή τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στην ανάρτησή της η Κάκια Ιγερινού έγραφε: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».Επίσης, η ίδια διευκρίνιζε ότι «η φωτογραφία είναι δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024