Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήγε να μου πάρει το γλυκό από το χέρι και την χαστούκισα»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήγε να μου πάρει το γλυκό από το χέρι και την χαστούκισα»

Η τραγουδίστρια «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλα

Αναδρομή στη ζωή και στην καριέρα της Μπέσσυ Αργυράκη έκανε το «Πάμε Δανάη».

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο και αναφέρθηκε στις συνεργασίες που ξεχώρισε.

«Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. Με φώναξε ο Μίμης Πλέσσας να πω το τραγούδι μου και του ζήτησα να πω «Έκλαψα χθες» και εκείνος χάρηκε γιατί ήταν δικό του τραγούδι. Την ώρα που πήγα να το τραγουδήσω στα ταλέντα ο προηγούμενος από μένα ήταν ψηλός και δεν είχαν κατεβάσει το μικρόφωνο, ανέβηκα σε σκαμπό», θυμήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το 1975 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τραγούδησα μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον κοίταζα στα μάτια. Έκλαψα από χαρά όταν πήραμε το πρώτο βραβείο. Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ. Παρακολουθούσα όλες τις γυναίκες που ήταν μαζί του, ζήλευα. Περάσαμε ωραία χρόνια μαζί άλλα υπήρξε φθορά στη σχέση μας και τέλειωσε».

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την συμμετοχή της στην Eurovision.

«Όταν ξεκίνησε η καριέρα μου στην Ιαπωνία δεν είχα συνειδητοποιήσει όλο αυτό που μου συνέβαινε. Έκανα μέσα σε 5 μέρες δίσκο στην Ιαπωνία, μου έκαναν εκεί τα γενέθλια μου και ερχόντουσαν οι παραγωγοί φορώντας μπλούζες με το όνομα μου. Επίσης, εκεί εκαναν σίριαλ για να με συμπεριλάβουν μέσα. Οι Γιαπωνέζοι έλεγαν σε όλα ναι, άλλα στο τέλος δεν έκαναν αυτό που ζήταγα», δήλωσε σχετικά με την παραμονή της στην Ιαπωνία.

«Άρεσε πάρα πολύ το «Μάθημα σολφέζ» στην Eurovision, θα μπορούσαμε να είχαμε βγει πρώτοι. Θυμάμαι ότι στη σκηνή είχαν τοποθετήσει το μικρόφωνο του Ρόμπερτ πιο μακριά από εμάς».

Όσο για το πώς γνώρισε τον άντρα της;

«Με τον άντρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Είδα την οδοντοστοιχία του και ρώτησα την Έφη Σαρρή που μας γνώρισε αν είναι αληθινά», αποκάλυψε.

Για το «ταλέντο» της στη μαγειρική, παραδέχτηκε πως, «δεν μαγειρεύω γιατί ο άντρας μου και ο γιος μου μαγειρεύουν εκπληκτικά. Πέτυχα μία φορά το σουφλέ και έφτιαχνα μία εβδομάδα. Το αγαπημένο φαγητό από τον άντρα μου είναι κρέας κοκκινιστό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα».

«Όταν έφερναν οι επισκέπτες σοκολάτες στα παιδιά μου έτρεχα να τις πάρω για να μην της προλάβουν. Είχαν πει στην κόρη μου να με προσέχει για να μην πάρω κιλά, με είδε που είχα πάει να φάω ένα νεραντζάκι, με σταμάτησε και την χαστούκισα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Για το ιδιαίτερο φλερτ που έλαβε από θαυμάστρια και για τον τίτλο της «τρελογιαγιάς» επεσήμανε πως, «τον άντρα μου τον ζήλευα γιατί είναι γυναικολόγος. Μου είχε δημιουργήσει άγχος τα πρώτα χρόνια. Πριν πολλά χρονιά άρχισε μία κοπέλα να μου γράφει στα social ωραία λόγια, νόμιζα ότι είναι θαυμάστρια, άλλα εκείνη με φλέρταρε και ήθελε να βρεθούμε. Θα γίνω η πιο τρελογιαγιά που υπάρχει θα παρατήσω τα πάντα για τα εγγόνια , θα μαγειρεύω, θα γίνω χειμερινή κολυμβήτρια και θα πηγαίνω πιο συχνά στην εκκλησία».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την συμμετοχή της στο DWTS.

«Στο DWTS ήμουν καλή μαθήτρια και πάλευα μέρα νύχτα, ο άντρας μου με είχε βρει στο σαλόνι να κάνω πρόβες και νόμιζε ότι ονειροβατώ. Όταν ξεχνούσα ένα χορευτικό έβαζα τα δικά μου. Έλεγα στον παρτενέρ μου όταν δεν είχα μάθει τα χορευτικό να με αφήσει να σαρώσω την σκηνή άλλα στο τέλος τα θυμόμουν», είπε με χιούμορ.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024