Ρούλα Πισπιρίγκου: Τηλεφωνούσε πιεστικά σε ιατροδικαστές για το θάνατο της Μαλένας
Πότε θα είναι έτοιμες οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας;
Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας έρχονται στη δημοσιότητα, όσο περνάει ο καιρός και προχωρούν οι έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Σύμφωνα με τις νέες αυτές πληροφορίες, τακτικά και πιεστικά φέρεται να τηλεφωνούσε σε ιατροδικαστές η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να μάθει τι έχει βρεθεί για το θάνατο της Μαλένας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αυτό επιβεβαιώνει το οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.
«Μόνο ο θεός ξέρει τι έχει συμβεί με την κόρη σου»
Μάλιστα, μετά τις πιέσεις της, ένας από τους ιατροδικαστές φέρεται να της είπε ότι «μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί με την κόρη σου».
Όλα τα παραπάνω βέβαια, αποκτούν τώρα ιδιαίτερη σημασία, που υπάρχουν πια σαφείς υπόνοιες και ενδείξεις ότι ίσως και η Μαλένα να έχει δολοφονηθεί, όπως και η μεγαλύτερη αδερφή της, η 9χρονη Τζωρτζίνα.
Μια δολοφονία, για την οποία είναι ήδη προφυλακισμένη η μητέρα των παιδιών…
Εν αναμονή των τοξικολογικών
Την ίδια ώρα, τα βλέμματα των ανθρώπων που παρακολουθούν από κοντά την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, είναι στραμμένα στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη: Την 3,5 ετών Μαλένα και την μόλις 6 μηνών Ίριδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, τα αποτελέσματα αυτά αναμένονται σε 15 με 20 μέρες.
Επίσης, αν όντως γίνει εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας όπως έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης, τότε, θα χρειαστεί ακόμα ένα 20ήμερο προκειμένου να εξεταστούν και οι τρίχες που θα παρθούν από το αδικοχαμένο κοριτσάκι.
Οι τρίχες, θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, μπορούν να δείξουν αν είχε γίνει και στο παρελθόν απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της με κεταμίνη.
Συγκεκριμένα, όπως έχει πει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, κάθε εκατοστό τρίχας, δείχνει το τοξικολογικό προφίλ του ανθρώπου για έναν μήνα της ζωής του…
- Οι περιοχές με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442