H Citroen έχει μακρά παράδοση στη συνεργασία της με το γυναικείο περιοδικό μόδας Elle, τα διακριτικά του οποίου έχουν σηματοδοτήσει πολλές φορές μοντέλα της γαλλικής φίρμας.

Η νέα σύμπραξη αφορά μια νέα έκδοση του C3 η οποία επωφελείται από νέες δίχρωμες αποχρώσεις και νέες επενδύσεις από Alcantara μεταξύ άλλων.

Συνολικά η νέα έκδοση δεν διαφέρει σε δομικά σχεδιαστικά στοιχεία σε σχέση με το μέχρι σήμερα γνωστό C3, αλλά προσθέτει νέες επιλογές σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις του αμαξώματος και για την ακρίβεια πέντε τον αριθμό οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με λευκή ή μαύρη οροφή.

Την εικόνα συμπληρώνουν λεπτομέρειες σε ιριδίζουσα γαλάζια απόχρωση που περιβάλλουν τα φώτα ομίχλης και τα air bumps ενώ στην οροφή διακρίνεται το λογότυπο του περιοδικού «Since 1945 & forever» σε μαύρο ή λευκό φόντο αναλόγως την επιλογή του χρώματος της οροφής.

Οι ιριδίζουσες γαλάζιες λεπτομέρειες εξακολουθούν και στο εσωτερικό το οποίο εξοπλίζεται με τα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία επενδύονται με ένα συνδυασμό γκρι υφάσματος και δέρματος Alcantara. Οι επενδύσεις από Alcantara επεκτείνονται και στο ταμπλό όπως και το γαλάζιο περίγραμμα ενώ το παραπάνω λογότυπο του περιοδικού Elle παρεπιδημεί και στα πατάκια.

Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνονται νέου σχεδιασμού ζάντες 17 ιντσών, φιμέ τζάμια, δερμάτινο τιμόνι και κάμερα οπισθοπορείας ενώ η έκδοση θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες Pure Tech 1,2 λίτρων σε εκδοχή 85 και 110 ίππων.