Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen C3 Elle: Γαλλικό στύλ

Citroen C3 Elle: Γαλλικό στύλ

H γαλλική φίρμα συμπράττει για ακόμα μια φορά με το περιοδικό Elle δημιουργώντας μια νέα έκδοση του C3 με ορισμένες ιδιαίτερες όσο και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες

H Citroen έχει μακρά παράδοση στη συνεργασία της με το γυναικείο περιοδικό μόδας Elle, τα διακριτικά του οποίου έχουν σηματοδοτήσει πολλές φορές μοντέλα της γαλλικής φίρμας.

Η νέα σύμπραξη αφορά μια νέα έκδοση του C3 η οποία επωφελείται από νέες δίχρωμες αποχρώσεις και νέες επενδύσεις από Alcantara μεταξύ άλλων.

Συνολικά η νέα έκδοση δεν διαφέρει σε δομικά σχεδιαστικά στοιχεία σε σχέση με το μέχρι σήμερα γνωστό C3, αλλά προσθέτει νέες επιλογές σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις του αμαξώματος και για την ακρίβεια πέντε τον αριθμό οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με λευκή ή μαύρη οροφή.

Την εικόνα συμπληρώνουν λεπτομέρειες σε ιριδίζουσα γαλάζια απόχρωση που περιβάλλουν τα φώτα ομίχλης και τα air bumps ενώ στην οροφή διακρίνεται το λογότυπο του περιοδικού «Since 1945 & forever» σε μαύρο ή λευκό φόντο αναλόγως την επιλογή του χρώματος της οροφής.

Οι ιριδίζουσες γαλάζιες λεπτομέρειες εξακολουθούν και στο εσωτερικό το οποίο εξοπλίζεται με τα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία επενδύονται με ένα συνδυασμό γκρι υφάσματος και δέρματος Alcantara. Οι επενδύσεις από Alcantara επεκτείνονται και στο ταμπλό όπως και το γαλάζιο περίγραμμα ενώ το παραπάνω λογότυπο του περιοδικού Elle παρεπιδημεί και στα πατάκια.

Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνονται νέου σχεδιασμού ζάντες 17 ιντσών, φιμέ τζάμια, δερμάτινο τιμόνι και κάμερα οπισθοπορείας ενώ η έκδοση θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες Pure Tech 1,2 λίτρων σε εκδοχή 85 και 110 ίππων.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024