Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2: Με Τσιμίκα και είναι ακόμη στο… κόλπο

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2: Με Τσιμίκα και είναι ακόμη στο… κόλπο

Η Λίβερπουλ έσπασε το μπλόκο της Σαουθάμπτον με ανατροπή (1-2) και παραμένει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο της Premier League.

Εκτεταμένο rotation, πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως η Λίβερπουλ αρνείται να πετάξει… λευκή πετσέτα! Οι «ρεντς» πανηγύρισαν τη νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον (1-2) και μείωσαν στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν είχε στην ενδεκάδα 9 βασικούς παίκτες (Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Χέντερσον, Λουίς Ντίας, Μανέ, Σαλάχ), όμως είχε Τσιμίκα και μέταλλο. Και κάπως έτσι κράτησε το ενδιαφέρον για τον τίτλο στην Premier League μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Βέβαια, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ περιμένει ένα… θαύμα για να στεφθεί πρωταθλήτρια, καθώς θέλει γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε του πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα του Τζέραρντ, σε συνδυασμό με νίκη της κόντρα στη Γουλβς.

Στα του ματς, η Σαουθάμπτον ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς στο 13ο λεπτό ο Ρέντμοντ με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και της χάρισε το προβάδισμα. Ωστόσο, η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές, «έπνιξε» τους γηπεδούχους και στο 27′ ισοφάρισε.

Ο Ντιόγκο Ζότα πέρασε μέσα στην περιοχή στον Μιναμίνο και εκείνος με ένα εκπληκτικό τελείωμα στο παραθυράκι έκανε το 1-1. Στο πρώτο μέρος έγινε η μίση δουλειά, στο δεύτερο ολοκληρώθηκε. Στο 67ο λεπτό μετά το κόρνερ του Τσιμίκα και αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει, ο Μάτιπ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ Πίτερς, Λιάνκο, Στίβενς, Γουόρντ Πράουζ, Ρέντμοντ, Μπρόια (82’ Άνταμς), Σαλισού, Τέλα, (71’ Σ.Άρμστρονγκ) Ελιουνούσι, Ντιαλό (71’ Ρομέου).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Κονατέ, Ματίπ, Τσιμίκας, Μίλνερ, Γκόμες (46’ Χέντερσον), Τζόουνς, Έλιοτ (65’ Οριγκί), Φιρμίνο (83’ Κεϊτά), Μιναμίνο, Ζότα.

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024