
Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Πότερ
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Έμιλυ Πότερ
Σημαντική κίνηση από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ γυναικών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Καναδής σέντερ, Έμιλυ Πότερ.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και που θα αγωνίζομαι με το «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους», είπε στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού η 27χρονη Πότερ.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Καναδή σέντερ Έμιλυ Πότερ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.
Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του μια πολύ καλή αθλήτρια που αγωνίζεται ως σέντερ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της για τη νέα σεζόν.
H διεθνής με την Εθνική Καναδά Πότερ (1,96μ.) έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε για την ομάδα των Εσπερίδων με κατά μέσο όρο 20,8 πόντους και 11,4 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Ατομικές διακρίσεις:
– University of Utah in 2018 as the first player in school history to record more than 1500 points, 1000 rebounds and 200 blocks in their career
– Ranked top-5 in Pac-12 history in shots blocked and top-15 in rebounds
– Named to the Pac-12 All-Conference team in her sophomore, junior and senior seasons at Utah
FIBA World Championships: 2013 – 7th (U19) 2012 – BRONZE (U17)
Προηγούμενες ομάδες:
2019-20 KP Brno (Τσεχία)
2020-21 KP Brno (Τσεχία)
2021-22 Εσπερίδες Καλλιθέας»
- Ποια παράβαση «μετράει» ανά τρίωρο; Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
- Βουλή: Εξεταστική για υποκλοπές – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η απαιτούμενη πλειοψηφία και η δημοσιότητα των συνεδριάσεων
- Ινφαντίνο (πρόεδρος FIFA): «Έκανα αιτήσεις για εργασία σε Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία και απορρίφθηκαν»
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι




