Σημαντική κίνηση από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ γυναικών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Καναδής σέντερ, Έμιλυ Πότερ.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και που θα αγωνίζομαι με το «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους», είπε στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού η 27χρονη Πότερ.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Καναδή σέντερ Έμιλυ Πότερ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.
Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του μια πολύ καλή αθλήτρια που αγωνίζεται ως σέντερ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της για τη νέα σεζόν.
H διεθνής με την Εθνική Καναδά Πότερ (1,96μ.) έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε για την ομάδα των Εσπερίδων με κατά μέσο όρο 20,8 πόντους και 11,4 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Ατομικές διακρίσεις:
– University of Utah in 2018 as the first player in school history to record more than 1500 points, 1000 rebounds and 200 blocks in their career
– Ranked top-5 in Pac-12 history in shots blocked and top-15 in rebounds
– Named to the Pac-12 All-Conference team in her sophomore, junior and senior seasons at Utah
FIBA World Championships: 2013 – 7th (U19) 2012 – BRONZE (U17)
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.
Σέντρα στους προημιτελικούς του Champions League το βράδυ της Μ. Τρίτης (7/4), με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).