Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Πληγωμένος» αλλά με κίνητρο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: «Πληγωμένος» αλλά με κίνητρο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με σημαντικά προβλήματα απουσιών οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι (20.00) με την ομάδα των Ιωαννίνων, προκειμένου να τερματίσουν στην δεύτερη ή την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με σημαντικά προβλήματα απουσιών αλλά και την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (20.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Μπούργος μπορεί να έχει εξασφαλίσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όμως, έχει μεγάλο κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι, καθώς με νίκη θα τερματίσει στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Κάτι που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, με την ισοπαλία να δίνει στους κιτρινόμαυρους τη δεύτερη θέση, καθώς υπερτερούν στην τριπλή ισοβαθμία.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Σάσα, Μπερτόλιο, Γκάνεα και Σούντγκρεν, καθώς και τους μακροχρόνια απόντες Εντιαγέ και Μπεναλουάν.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα είναι αν ο Σάκιτς πάρει θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ή αν ο Μπούργος τον επιλέξει τελικά για τα χαφ, καθώς είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι Ματίγια και Ντουκουρέ.

Ο Γκαρσία αναμένεται να πάρει τη θέση του Ιτούρμπε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα και ο Πάλμα, που θα αντικαταστήσει τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού χαφ, πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024