
Μανώλης Σφακιανάκης: Είναι αδιανόητο ένα παιδί να παίζει με τον θάνατο
Την άποψή του για τα «παιχνίδια θανάτου» που εμφανίζονται στα social media εξέφρασε ο πρόεδρος του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφαλειας CSI.
Προβληματισμό σε γονείς και παιδιά προκαλούν τα «παιχνίδια θανάτου» που γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή στα social media.
Τα παιδιά ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους για μερικά like από τους συνομήλικούς τους, με αρκετούς γονείς να μην γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν στις παγίδες.
Ρώσικη ρουλέτα
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφαλειας CSI Μανώλης Σφακιανάκης υπογράμμισε ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι «ρωσική ρουλέτα» για τα παιδιά και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για τους γονείς.
Διαβάστε επίσης: Bullying: Τα σημάδια που δείχνουν ότι το παιδί σας μπορεί να είναι θύμα
«Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους, πρέπει να μιλάνε, πρέπει να εμπιστεύονται τα παιδιά τους γονείς και να τους λένε τα πάντα όλα και πάνω από όλα να βλέπουν και να ξέρουν τι κάνουν και τι παίζουν» σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης, υπογραμμίζοντας ότι «είναι αδιανόητο το παιδί να παίζει με τον θάνατο».
- Έμπολα: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξετάζει υποψήφια εμβόλια και διαθέσιμα σχήματα φαρμακευτικής αγωγής
- ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα: Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης
- Μαραντόνα, ετών 19: Το γκολ του αιώνα που… παραλίγο να μπει 6 χρόνια νωρίτερα (vids)
- Από πού κατάγεται το βαμβάκι; Γενετική μελέτη υφαίνει μια ιστορία χιλιετιών
- Κεσσές: Θλιβερή η απόφαση Τζαβέλλα να μην εμφανιστεί στη Βουλή – Επέλεξε να κρυφτεί, συνέβαλε στη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
