Νικήτρια στις εκλογές της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αναδείχθηκε η ομάδα με επικεφαλής την εφέτη Μαργαρίτα Στενιώτη.
Η κ. Στενιώτη καταλαμβάνει όχι μόνο την πρώτη θέση στην σταυροδοσία μεταξύ των συναδέλφων της αλλά και την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εκλέγονται 8 σύμβουλοι από την ομάδα της.
Η ομάδα του νυν προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορου Σεβαστίδη ανέδειξε 6 συμβούλους. Επίσης, εκλέγεται ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Χρήστος Νάστας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.