Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 must καλλυντικά για το γυμναστήριο

Τα 3 must καλλυντικά για το γυμναστήριο

Είτε στην περίπτωση που πάμε στο γυμναστήριο αμέσως μετά τη δουλειά είτε πριν, καλό είναι να έχουμε μαζί μας τα παρακάτω 3 must καλλυντικά

Επειτα από μία αρκετά μεγάλη αποχή, πήραμε την απόφαση να πάμε γυμναστήριο. Μια ώρα άσκησης 3-4 φορές την εβδομάδα είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας.

Εκτός από την πετσέτα μας, ας δούμε ποια είναι τα 3 must καλλυντικά που πρέπει να έχουμε μαζί μας για να φρεσκάρουν την εμφάνισή μας σε λίγα λεπτά.

Αποσμητικό

Πριν πάμε για γυμναστική, δεν ξεχνάμε να βάζουμε αποσμητικό. Προτιμάμε μία αξιόπιστη σύνθεση χωρίς οινόπνευμα που δεν μπλοκάρει τους πόρους και προστατεύει από την κακοσμία πολλές ώρες. Επιπλέον, αν ξυρίζουμε τις μασχάλες μας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να έχει θρεπτικά συστατικά και ουσίες που επανορθώνουν τη λειτουργία του υδρολιπιδικού φραγμού στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, η οποία τραυματίζεται από το ξύρισμα.

Βάζουμε ένα αποσμητικό μόνιμα στην τσάντα μας, γιατί ενδεχομένως να το χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της άσκησης ή μετά, αν σκοπεύουμε να βγούμε με φίλους κατευθείαν.

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή μωρομάντιλα

Ένα πακέτο μόνιμα τοποθετημένο στην τσάντα μας είναι πάντα χρήσιμο. Είτε π.χ. για να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας από τον ιδρώτα, τους ρύπους και τη σκόνη που έχουν επικαθήσει στο πρόσωπό μας μετά την άσκηση.

Είτε για να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα της μάσκαρα ή του μακιγιάζ σε περίπτωση που έχουμε πάει μακιγιαρισμένες.

Dry shampoo

Το ιδανικό προϊόν που μας σώζει από όλες εκείνες τις στιγμές που πρέπει να λουστούμε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο. Λίγο dry shampoo στις ρίζες και είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε τη μέρα μας χωρίς να φανεί ότι ιδρώσαμε στο γυμναστήριο.

Αντισηπτικό

Εντάξει δεν πρόκειται για καλλυντικό, αλλά για ένα προϊόν υγιεινής που πρέπει να έχουμε σε κάθε τσάντα μας.

Ιδίως στο γυμναστήριο όπου μπαινοβγαίνει αρκετός κόσμος είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024