Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από τις εξορμήσεις σας

4 καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από τις εξορμήσεις σας

Κλείνοντας τη βαλίτσα σας για την εκδρομή, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στις αποσκεύες σας απαραίτητα αξεσουάρ για την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Καθαρισμός προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα 

Όταν ταξιδεύετε από ψυχρά σε ζεστά κλίματα, το δέρμα σας είναι πιθανό να ιδρώνει περισσότερο και ο καθαρισμός είναι ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα.

Ακόμη και στις διακοπές καλό είναι να αποφύγετε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθώς δεν βοηθούν σε έναν καλό καθαρισμό προσώπου. Προτιμήστε το double cleansing, δηλαδή τη χρήση δύο προϊόντων για να καθαρίσετε σε βάθος την επιδερμίδα σας από το μακιγιάζ και τους ρύπους. Λοσιόν και peeling ή scrub προσώπου θα σας δώσουν λάμψη και φωτεινότητα.

Ενυδατικά lip balm

Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, η χαμηλή υγρασία που σχετίζεται με τον αέρα μπορεί να στεγνώσει αρκετά το δέρμα και συνεπώς τα χείλη. Οποιαδήποτε πτήση διαρκεί περισσότερο από τέσσερις ώρες, το δέρμα σας θα το νιώσει και ιδιαίτερα τα χείλη, τα οποία είναι απίστευτα ευάλωτα. Ένα lip balm για τα χείλη λοιπόν είναι απολύτως απαραίτητο. Μπορείτε να προτιμήσετε ιδανικά αυτά που πωλούνται στα φαρμακεία.

Ενυδατικές κρέμες σώματος για θρέψη και λάμψη

Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση. Επίλεξε μια ενυδατική κρέμα που θα κρατά σταθερά τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα σας. Εάν έχετε ξηρή επιδερμίδα, μπορείτε να έχετε μαζί σας κάποια κρέμα με λαδι και βιταμίνη D.

Μαλακτικές κρέμες για μάσκες για τα μαλλιά

Τα μαλλιά μας χρειάζονται κι αυτά αγάπη και φροντίδα για να είναι υγιή. Θα τροφοδοτήσετε και θα θρέψετε το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας με ισχυρά θρεπτικά συστατικά που μας παρέχει η μητέρα φύση, επιλέγοντας μάσκες από βιολογικά προϊοντα. Φροντίστε να τις έχετε μαζί σας σε φακελλάκια, ώστε τα μαλλιά σας να μείνουν λαμπερά.

Συμβουλή: Μην παραλείπετε το ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθείτε, όσο και κουρασμένη να είστε!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024