Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίντεζης: «Το επόμενο βήμα είναι να αποσυρθώ»

Πρίντεζης: «Το επόμενο βήμα είναι να αποσυρθώ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στη Euroleague, ουσιαστικά προανήγγειλε το φινάλε της καριέρας του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων της Euroleague και μίλησε για το μέλλον του «φωτογραφίζοντας» πως πλησιάζει το τέλος της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ προανήγγειλε το μεγάλο φινάλε στη σπουδαία καριέρα του, αφου τόνισε πως το επόμενο βήμα για εκείνον είναι να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου είναι να αποσυρθώ. Να ηρεμήσω για δύο χρόνια, να μείνω μακριά από τα πάντα. Δεν θα έλεγα πως είναι πρώτη προτεραιότητά μου είναι να γίνω προπονητής. Θα ήθελα να προπονήσω και να διδάξω κάποια πράγματα σε νέα παιδιά», τόνισε.

Ερωτηθείς ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στην καριέρα του απάντησε: «Θα μπορούσα να πω τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, γιατί πετύχαμε πολλά πράγματα μαζί και τον σέβομαι πολύ. Όχι πως δεν σέβομαι τους άλλους, αλλά ο Ντούντα ήταν θρύλος».

Για την καλύτερη στιγμή του είπε πως ήταν «… οι back-to-back Ευρωλίγκες το 2012 και το 2013», ενώ μίλησε για την αγάπη του στα ελληνικά καψουροτράγουδα και τα σουβλάκια.

Τέλος, για τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε, ανέφερε: «Θα μπορούσε να είναι ο Κιριλένκο, μπορούσε να παίζει όλες τις θέσεις, στην άμυνα και την επίθεση».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024