Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουίζει η Ισπανία: Ο Εμπαπέ στη «βασίλισσα»

Βουίζει η Ισπανία: Ο Εμπαπέ στη «βασίλισσα»

Έτοιμη να ταράξει τα ποδοσφαιρικά νερά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να πει το «ναι», αποχωρώντας ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται ο Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς όπως τονίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της Ρέαλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος δεν έχει υπογράψει ακόμα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να προσπαθεί την ίδια ώρα να τον μεταπείσει, αλλά όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο παίκτης θα είναι από τη νέα σεζόν κάτοικος Μαδρίτης, κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Παρί είναι η χάμενη της υπόθεσης, καθώς εκτός από το ότι χάνει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου σε αυτή την ηλικία για τον οποίο είχε πληρώσει 180 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, τον χάνει και ως ελεύθερο.

Τη φετινή σεζόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ  σε συνολικά 45 εμφανίσεις είχε 36 γκολ και 26 ασίστ, και παρά την άσχημη πορεία των Γάλλων την φετινή περίοδο, ήταν ο  μοναδικός που ξεχώρισε κερδίζοντας το χεικρότημα του κόσμου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024