Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα παραμονής του Βιγιαφάνιες

Το μήνυμα παραμονής του Βιγιαφάνιες

Το θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες είναι από τα πιο… καυτά για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Ο ίδιος ο Αργεντινός βλέπει το μέλλον του στα πράσινα.

Είναι ένα από τα ανοιχτά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Απ’ αυτά που οι «πράσινοι» θα δουν από την επόμενη Κυριακή και έπειτα. Και έχει… αστερίσκο δίπλα του, ως ένα από τα σημαντικότερα. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποτελεί μέλος της «ραχοκοκαλιάς» του Παναθηναϊκού. Εκείνος και ο Χουάνκαρ είναι οι δύο πιο σημαντικές υποθέσεις που έχει μπροστά της η διοίκηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους θέλει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ο ρόλος τους είναι κομβικός, τα συμβόλαιά τους όμως τελειώνουν. Και η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη, μετά τη φετινή σεζόν που έκαναν.

Η εκτίμηση για τον Βιγιαφάνιες μερικούς μήνες πίσω ήταν πως αν δεχόταν μια μικρή μείωση αποδοχών θα έμενε στο τριφύλλι. Τα δεδομένα, ωστόσο, είναι πλέον διαφορετικά. Με τα παιχνίδια που έχει κάνει ο «Βίγια» δε θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να του προτείνει κάποιος μείωση αποδοχών. Ωστόσο σε μια διαπραγμάτευση η κάθε πλευρά έχει τη δική της τακτική. Κι αν υπάρχει καλή διάθεση, στο φινάλε θα δοθούν τα χέρια.

Από πλευράς Βιγιαφάνιες η διάθεση να παραμείνει στον Παναθηναϊκό είναι παραπάνω από θετική. Ο Αργεντινός νιώθει σαν το… σπίτι του. Δεν το έχει κρύψει ποτέ. Αγαπάει τον σύλλογο, έχει δεθεί μαζί του, βλέπει πως πλέον η προοπτική είναι καλύτερη από την πρώτη του θητεία. Βλέπει πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη διεκδίκηση τίτλων, γιγαντώνεται και πάλι. Αργά, αλλά σταθερά.

Ο ίδιος έδειξε με τον πανηγυρισμό του το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεωφόρο πως το μυαλό του είναι μόνο εδώ. Έτρεξε προς την εξέδρα, έδειξε το τριφύλλι στη φανέλα, το φίλησε. Έμεινε μόνος εκεί για να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο και να ανταποδώσει την αγάπη.

Ένα… μήνυμα παραμονής από τον Αργεντινό, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε δείξει καλή διάθεση απέναντι στον σύλλογο, όπως και ο σύλλογος απέναντι σε εκείνον, στην ιστορία με το πρόστιμο. Με τις δύο πλευρές να ρίχνουν νερό στο κρασί τους και να τα βρίσκουν εξωδικαστικά.

Οι υποθέσεις τόσο του Βιγιαφάνιες και του Χουάνκαρ, όσο και των υπολοίπων ανοιχτών θεμάτων με τα συμβόλαια, θα πέσουν στο τραπέζι μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Και αφού ξεκαθαρίσει πρώτα και πάνω απ’ όλα το θέμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της παραμονής του. Με τις πιθανότητες να είναι συντριπτικά υπέρ αυτής…

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024