
Πάτρα: Η ευχή της Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν το παιδί πάθει την πρώτη ανακοπή
Η ανάρτηση χρονικά τοποθετείται δύο εβδομάδες μετά το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας
Το θέμα της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά και η προφυλάκιση της μητέρας τους Ρούλα Πισπιρίγκου, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε το ένα από αυτά, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.
Την ίδια ώρα, έρχονται καθημερινά στο φως αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίες πλέον για να διαβαστούν –μετά και το πόρισμα Μπουζιάνη– απαιτούν γερά νεύρα.
Η… μητρική συμβουλή στην Τζωρτζίνα
Συγκεκριμένα μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας και αφού είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας, η κατηγορούμενη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα:
«Για το μόνο που ευχαριστώ το Θεό είναι που έχει δώσει περίσσια δύναμη σε αυτό το παιδί. Στην απώλεια έρχεται η χαρά της… ώρες ατελείωτες την πρόσεχε, την τάιζε, την άλλαζε… έτοιμη για μανούλα ήταν όλα αυτή για να είναι η αδερφούλα της καλά. Και ξαφνικά «φεύγει» αυτή έτσι απλά! Και η Τζωρτζίνα συνεχίζει να γελάει και να δείχνει τη δύναμή της» γράφει.
Η ανάρτηση καταλήγει με μια ευχή, με μία… μητρική συμβουλή: «Να αντέξεις κορίτσι μου γιατί η ζωή είναι μπροστά σου» έγραφε η Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα.
Πέντε μέρες μετά η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο και λίγες ημέρες μετά παθαίνει την πρώτη ανακοπή.
- ΕΠΟ: Η εξήγηση που δεν δίνει ο Γκαγκάτσης μετά τον σάλο
- Ένταξη στην ΕΟΚ: Όσα έγιναν αλλά και όσα δεν έγιναν…
- Βαριές κατηγορίες στους 17 συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δένδιας: Υφίσταται απειλή και έχουμε ανάγκη Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργούν αποτρεπτικά
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία – Απομένει η τελική έγκριση του Τραμπ
- Ελβετία: Η στιγμή της σύλληψης του 31χρονου δράστη που μαχαίρωσε 3 άτομα και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»



