
Ελπιδοφόρος: Το ρατσιστικό μίσος στην Αμερική, μακροχρόνιο καρκίνωμα
«Η βία και το μίσος που πηγάζουν από τον ρατσισμό, αλλά και τη φυλετική προκατάληψη, είναι ένα μακροχρόνιο καρκίνωμα που κατατρώγει τη σάρκα της Αμερικής» ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής.
«Η βία και το μίσος που πηγάζουν από τον ρατσισμό, αλλά και τη φυλετική προκατάληψη, είναι ένα μακροχρόνιο καρκίνωμα που κατατρώγει τη σάρκα της Αμερικής» επεσήμανε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
Ο κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε τον βαθύτατο πόνο του και τον θρήνο όλων για τους ανθρώπους που σε έναν απόλυτο παραλογισμό έπεσαν θύματα τυφλής ρατσιστικής επίθεσης, χθες, σε συνοικία του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε επίσης: Καρέ – καρέ οι εικόνες φρίκης με 18χρονο να σκοτώνει εν ψυχρώ 10 άτομα
Όπως, μάλιστα, ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Προσευχόμαστε για την επούλωση των βαθύτατων αυτών πληγών στη χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα οφείλουμε να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη ρατσιστική ιδεολογία που τροφοδοτεί αρρωστημένα μυαλά τα οποία μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλο κακό».
- Axios: Η Κούβα προμηθεύτηκε στρατιωτικά drones και σχεδιάζει επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
- Η μάχη Κίνας – ΗΠΑ θα δοθεί στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης
- Κιλκίς: Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες από την ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε Αξιούπολη και Πολύκαστρο
- Κρήτη: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στις Γούρνες
- Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός 76-90: Πέρασε στα ημιτελικά με «σκούπα»
- Η Gucci μεταμόρφωσε την Times Square σε πασαρέλα – Σίντι Κρόφορντ και Τομ Μπρέιντι έδειξαν τη νέα συλλογή


