Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείδωσε το Champions League η Σεβίλλη, ισοπαλία για την Ρεάλ

Κλείδωσε το Champions League η Σεβίλλη, ισοπαλία για την Ρεάλ

Η Σεβίλλη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης και εξασφάλισε την έξοδο της στον Champions League της νέας σεζόν, ενώ η Ρεάλ των πολλών αλλαγών έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Κάντιθ.

Η Σεβίλλη ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 37ης αγωνιστικής στη La Liga, έστω κι αν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Ατλέτικο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Αυτός ο βαθμός ήταν αρκετός για να την κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την Μπέτις στη μάχη που δίνει για να εξασφαλίσει την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

H Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη πλευρά έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Κάντιθ που παλεύει για την σωτήρια της. Ο Κάρλο Αντσελότι προχώρησε σε ένα εκτεταμένο rotation, καθώς έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στον τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Χοσέ Χιμένες. Στην συνέχεια είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα με τον Λουίς Σουάρες που ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Ατλέτικο.

Από τη συμπλήρωση περίπου μιας ώρας αγώνα κι ύστερα η Σεβίλλη άρχισε να ανεβάζει στροφές. Μία ήττα θα άφηνε ανοιχτή την υπόθεση 4η θέση, έστω κι αν η Μπέτις την τελευταία αγωνιστική αντιμετώπιζε την πρωταθλήτρια Ρεάλ στη Μαδρίτη. Έτσι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Γιουσέφ εν Νεσιρί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι κόντρα στην Κάντιθ το είδε σαν αγγαρεία, καθώς το μόνο που σκεφτόταν ήταν ο τελικός της 28ης Μαΐου στο Παρίσι και αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.  Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Μαριάνο Ντίαθ και η Κάντιθ ισοφάρισε στο 37′ με τον Σομπρίνο. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρινο οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-1

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2

Θέλτα – Έλτσε 1-0

Κάντιθ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Λεβάντε – Αλαβές 3-1

Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

Μπέτις – Γρανάδα 2-0

Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-0

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024