Κιλκίς: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παράνομες ανασκαφές
Συλλήψεις σε δασική περιοχή του Κιλκίς.
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου για την «Προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».
Πού τους εντόπισαν
Οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι εντόπισαν σε δασική περιοχή του Κιλκίς τους τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 35, 37, 56 και 43 ετών να επιβιβάζονται σε όχημα με οδηγό τον 35χρονο, μετά από παράνομες ανασκαφές που είχαν πραγματοποιήσει σε κοίτη ποταμού στη δασική περιοχή οπότε και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ανιχνευτές μετάλλων, τέσσερις αυτοσχέδιες ραβδοσκοπικές βέργες και σχετικά εξαρτήματα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442