Ρωσία: Η Μόσχα απελαύνει 10 Ρουμάνους διπλωμάτες ως αντίποινα σε αντίστοιχη κίνηση από το Βουκουρέστι
Ρωσία και Ρουμανία είναι στα «μαχαίρια» σε διπλωματικό επίπεδο.
Η Ρωσία απέλασε σήμερα 10 Ρουμάνους διπλωμάτες ως αντίποινα σε διπλωματικές απελάσεις από το Βουκουρέστι.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι απορρίπτει τις προσπάθειες της Ρουμανίας να κατηγορηθεί η Ρωσία για υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.
Απελάθηκε και ένας Βούλγαρος
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε ξεχωριστή ανακοίνωση του, το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι απελάθηκε επίσης ένας μέλος της βουλγαρικής πρεσβείας.
Οι κινήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο απελάσεων που γίνονται ως αντίποινα από τη Ρωσία αφού πάνω από 300 από τους διπλωμάτες της θεωρήθηκαν ανεπιθύμητα πρόσωπα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μετά την έναρξη της στρατιωτικής εκστρατείας της στην Ουκρανία.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
- Τουρκία: Συνελήφθη ο ροκ σταρ Χαλούκ Λεβέντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442