Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία για την επέτειο των 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία για την επέτειο των 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής

Χιλιάδες κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους την συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, αφυπνίζοντας τις μνήμες όλης της χώρας.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την διοργάνωση μιας συναυλίας ορόσημο για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.

Ο σκοπός προφανής: Να κρατήσουν άσβεστη την Μνήμη της Καταστροφής της Σμύρνης. Μια συναυλία επετειακή στη πόλη που αποτελεί την φυσική συνέχεια της Σμύρνης. Διότι όσοι υπάρχουν άνθρωποι οι μνήμες θα παραμένουν ζωντανές και θα μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νέας Σμύρνης σε ανάρτηση του αρκέστηκε να αποδώσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους καλλιτέχνες που τίμησαν τα 100 χρόνια μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής:

«Στο θριαμβευτικό κλείσιμο πάνω στην σκηνή μαζί με τους σπουδαίους, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Μάρθα Φριτζήλα, Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Πάνο Μουζουράκη, Δημήτρη Σαμόλη, Θανάση Αλευρά, Μπάμπη Στόκα, Μελίνα Κανά, Λευτέρη Ελευθερίου, Μαρίνα Σαμάρκου, Αντώνη Κρόμπα και Στάθη Δρογώση, σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της πόλης μας για τη Σμύρνη.

Μια πολύ μεγάλη βραδιά για τη Νέα Σμύρνη και την ιστορία της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024