Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Χερντ: Ρεσιτάλ ερμηνείας στη δίκη - Το κλάμα και η ματιά στις κάμερες

Άμπερ Χερντ: Ρεσιτάλ ερμηνείας στη δίκη – Το κλάμα και η ματιά στις κάμερες

Τι λέει ειδική στη γλώσσα του σώματος

H πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έχει φέρει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κοινή ζωή του διάσημου ζευγαριού.

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός έδωσε την πολυαναμενόμενη μαρτυρία της στην οποία αποκάλυψε νέα στοιχεία από τη σχέση με τον άλλοτε αγαπημένο της Τζόνι Ντεπ.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η 36χρονη ηθοποιός να κάνει μια παύση στην κατάθεσή της για να φυσήξει τη μύτη της με ένα χαρτομάντιλο, όσο έδινε τη μαρτυρία της. Ωστόσο, η κίνηση φάνηκε περίεργη, αφού η Χερντ πρώτα κοίταξε στο πλάι, μετά έβαλε το χαρτομάντιλο στη μύτη της, έριξε ξανά μια ματιά και μετά κράτησε το χαρτομάντιλο για μια στιγμή χωρίς να κουνηθεί – και μια λάμψη φάνηκε στο πρόσωπό της, σαν κάποιος να την τραβούσε φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη κίνηση οδήγησε πολλούς να πιστέψουν ότι η Χερντ «πόζαρε θλιμμένη» σκόπιμα. Οι τηλεθεατές της δίκης αναρωτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η Άμπερ πόζαρε απλώς για μια θλιβερή φωτογραφία με αυτό το χαρτομάντιλο;»

«Η Άμπερ Χερντ μοιάζει σαν να πόζαρε στην κάμερα με χαρτομάντιλο»

«Έπρεπε να ψάξω το βίντεο στο διαδίκτυο για να βεβαιωθώ ότι το εντόπισαν σωστά τα μάτια μου και ότι το μυαλό μου δεν με κορόιδευε»

«Κοίταξε ακόμη και τους φωτογράφους»

«Η Amber Heard είναι τόσο χειριστική, μπορείς να τη δεις κυριολεκτικά να βγάζει ένα χαρτομάντιλο και να κοιτάξει κάποιον για να τραβήξει μια φωτογραφία και να μην κλαίει!»

Τι λέει ειδική στη γλώσσα του σώματος

Mια ειδικός στη γλώσσα του σώματος, η Τζούντι Τζέιμς, τόνισε η πως η στάση της κάθε άλλο παρά ένα «θύμα» δείχνει.

Όπως δήλωσε στη DailyMail, η Χερντ μάλλον έχει λάβει καθοδήγηση από την νομική της ομάδα, ως προς τις απαντήσεις της στο δικαστήριο, ενώ καταβάλλει «απελπισμένη προσπάθεια» να φαίνεται πιο συμπαθητική στο κοινό.

«Η κατεύθυνση του βλέμματος και της ομιλίας της είναι πολύ σημαντική. Το ότι χαμογέλασε στους ενόρκους ήταν για να έρθει κοντά τους και να προκαλέσει μια συμπάθεια», δήλωσε η ειδικός.

«Είναι πολύ συνηθισμένο να προσπαθεί κανείς να απευθυνθεί άμεσα στο δικαστήριο, όμως η Άμπερ φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει προσωπικές συνδέσεις με τους ενόρκους ξεκινώντας με χαμόγελα. Πρώτα χαμογελάει προς την κατεύθυνση του δικαστή κι αμέσως, γυρνάει το κεφάλι της προς τους ενόρκους, δείχνοντας διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε τους ερώτηση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε, ακόμα και ο τρόπος που χτενίζει τα μαλλιά της σημαίνει κάτι.

«Η χωρίστρα της είναι στα αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι η επιτροπή μπορεί να έχει ξεκάθαρη θέα του προσώπου της», εξήγησε και πρόσθεσε: «Προσπαθεί να «εξανθρωπίσει» τον εαυτό της και να τους κάνει να μην την αντιμετωπίζουν ως μια απόμακρη δημοσιότητα, για την οποία έχουν ακουστέι πολλά αρνητικά σχόλια».

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρει η Τζούντι Τζέιμς, προσπαθεί να κερδίσει τον σεβασμό τους και να τους δείξει ότι είναι ουσιαστικά «έρμαιό» τους, ότι εκείνοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά στην ετυμηγορία και πως η ίδια δεν προσπαθεί να κατευθύνει τη δίκη.

Επίσης, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που «κατηγορούν» την ηθοποιό, ότι χρησιμοποιεί στην ομολογία της, ατάκες από ταινίες. Η πρόσφατη κατάθεσή της μάλιστα, δείχνει σαν σκηνή βγαλμένη από την ταινία του 1999, «Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ», καθώς από εκεί δανείστηκε τις φράσεις που χρησιμοποιούσε ενώπιων των δικαστών, για να μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της.

«Όταν ήμουν κοντά στον Τζόνι, ένιωθα σαν το πιο όμορφο άτομο στον κόσμο. Και τότε εξαφανιζόταν», είχε δηλώσει η Άμπερ Χερντ με τους χρήστες των social media να δηλώνουν πως η ατάκα αυτή μοιάζει με τη φράση του «κυρίου Ρίπλεϊ» στην ταινία: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ντίκι είναι ότι μοιάζει με τον ήλιο που λάμπει πάνω σου κι είναι μαγικός και μετά, σε ξεχνάει κι όλα γίνονται κρύα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024